Wandelen met diabetes: ga jouw uitdaging aan

woensdag 2 december 2020

Ben of ken jij iemand met diabetes type 2? Ga aan de slag met het online wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation: Jouw Wandeluitdaging. Een half jaar word je uitgedaagd en ondersteund bij het behalen van je persoonlijke wandeldoel en bij het werken aan je gezondheid.

Wandelen maakt fit, vrolijk en gezond! Voor mensen met diabetes type 2, ofwel suikerziekte, heeft regelmatig wandelen nog extra voordelen: je hebt je bloedsuikerwaarden beter onder controle en het kan ervoor zorgen dat je minder medicatie nodig hebt. Wandelen met diabetes is echter best een uitdaging! Daarom biedt de Bas van de Goor Foundation een steuntje in de rug voor deze doelgroep met Jouw Wandeluitdaging. Dit online wandelprogramma maakt wandelen nog leuker en laagdrempeliger!

Ga jij ook de uitdaging aan? Of ken je iemand met diabetes type 2? Ga naar www.jouwwandeluitdaging.nl om je aan te melden en ga direct van start. Kosten bedragen 10 euro, voor een halfjaar lang ondersteuning.

Jouw Wandeluitdaging in het kort

Jouw Wandeluitdaging is het online wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation dat je uitdaagt en ondersteunt bij het behalen van je wandeldoel en werken aan je gezondheid. Wekelijks ontvang je een mail met jouw persoonlijke wandelschema, oefeningen en tips over wandelen, diabetes en een gezonde leefstijl.  Voor een tientje kun je direct van start en krijg je voor een halfjaar lang ondersteuning, welke vooral is gericht op mensen met diabetes type 2. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

‘Jouw Wandeluitdaging motiveert me om regelmatig te blijven bewegen!’

Over de Bas van de Goor Foundation en haar activiteiten

De Bas van de Goor Foundation brengt mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Daarvoor organiseert deze stichting diverse sportieve activiteiten om mensen zelf te laten ervaren wat bewegen met je (diabetes) doet! Benieuwd naar alle (wandel)activiteiten? Of wil je deze stichting steunen in haar missie? Neem dan eens een kijkje op de website!


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?