Fiets en Wandelbeurs boordevol outdoorinspiratie

woensdag 29 januari 2020

Op zoek naar inspiratie voor het nieuwe wandelseizoen? De Fiets en Wandelbeurs presenteert 28, 29 februari en 1 maart in Jaarbeurs Utrecht een compleet programma voor iedereen die graag actief is in de buitenlucht.

De Fiets en Wandelbeurs, foto: Fotoboom.nl De Fiets en Wandelbeurs, foto: Fotoboom.nl

Duitsland themaland

Het themaland van deze editie is Duitsland. Wist je dat maar liefst een derde van het landoppervlak van Duitsland beschermd natuurgebied is? 16 nationale parken, 105 natuurparken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten liggen klaar om ontdekt te worden. Dat kan perfect op de meer dan 200.000 kilometer aan wandelroutes. In het themalandpaviljoen kun je de mooiste tochten bij onze oosterburen ontdekken.

Wandel-infomarkt

Wil je naar Santiago, Rome of… misschien wel Trondheim? Het Pelgrimsplein op de beurs is het startpunt voor je komende pelgrimsreis. Ook de wandel-infomarkt, met veel Europese bestemmingen, is een vast onderdeel van het event. Voor het wie het graag hogerop zoekt, is er het paviljoen Mountain Xperience, dat zich met name richt op bergwandelaars.  

Lezingen

In het uitgebreide lezingprogramma nemen reizigers je mee op hun tochten. Er is een aparte Duitslandlezingzaal. Schrijver Herman Vuijsje geeft een lezing over zijn serie columns Strandlopers. Kortom: ervaar, beleef en geniet op de komende Fiets en Wandelbeurs.

Bestel je tickets met voordeel!

Profiteer van extra korting in de voorverkoop via het Wandel.nl Voordeelticket! Bestel je ticket voor 27 februari en ontvang 4 euro korting. Klik op onderstaande button om tickets met korting te bestellen.

Bestel je ticket

Fiets en Wandelbeurs
28-29 februari, 1 maart 2020
Jaarbeurs Utrecht
10.00-17.00 uur
www.fietsenwandelbeurs.nl


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?