Wandel in juli mee met de Nierdaagse

vrijdag 16 april 2021

Hou je van wandelen en wil je stappen maken voor de genezing van nierziekten? Wandel dan in de maand juli mee met de Nierdaagse van de Nierstichting en laat je sponsoren.

Voor welke uitdaging ga jij?

Je kunt zo vaak wandelen als je zelf wilt. Samen of Alleen. Je bepaalt zelf de afstand en de route die je loopt. Ter inspiratie heeft de Nierstichting ruim 550 wandelroutes voor jou in kaart gebracht. Dus wandel één wandeling van 5 km of zelfs 50 km, of loop meerdere keren per week. Alles is mogelijk. Het aantal kilometers hou je bij op je eigen actiepagina, zo zien we eind juli hoeveel stappen we samen hebben gezet.

Win jij de fotowedstrijd?

Doe mee in de maand juli met de fotowedstrijd van de Nierdaagse en maak iedere week kans op een gratis cursus smartphone fotografie! Lees hier hoe je mee kunt doen aan de fotowedstrijd.

Heb je hulp nodig bij het werven van sponsorgeld?

Geef je dan op via info@nierdaagse.nl voor één van de webinars op donderdag 27 mei of donderdag 24 juni 2021 om 19.30 uur. Hier vertelt de organisatie je alles over de Nierdaagse, Nierstichting, fotowedstrijd en hoe je sponsorgeld kunt ophalen. En heb je vragen? Dan kun je deze tijdens de webinar stellen. 

Schrijf je in

Deelname bedraagt €10 per persoon of €30 per gezin (max. 2 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 18 jaar). Je kunt je als deelnemer laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Hoe meer geld je inzamelt, des te groter de stappen richting de droom van de Nierstichting, de genezing van nierziekten

Uiteraard krijg je van de organisatie van de Nierdaagse een aandenken en een sticker voor in je wandelboekje (of op je koelkast) na afloop.

Wandel je mee? Schrijf je dan hier in: www.nierdaagse.nl


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?