Vier het voorjaar met het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl

vrijdag 3 mei 2019

Op zoek naar inspiratie voor mooie wandelroutes en natuurgebieden om in dit voorjaar of komende zomer naar toe te gaan? Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is deze week verschenen. Wat lees je in dit nummer?

Boswachter Anna neemt je mee op excursie naar de mooiste plekjes van Texel. Verderop in het magazine lees je waar je mooi langs vuurtorens kunt wandelen. We lichten zes routes langs deze herkenbare bakens voor je uit. Een ander bijzonder bouwwerk dat in een mooi wandelgebied staat, is Radio Kootwijk op de Veluwe. Corine Koolstra ging mee met een rondleiding door dit imposante gebouw midden in de natuur.

Het gloednieuwe Waterliniewandelpad

Oud-toptafeltennisster Bettine Vriesekoop vertelt over de betekenis van wandelen voor haar lichaam en geest. ‘Wandelen is als even het raam openzetten.’ Verder liepen we over het gloednieuwe Waterliniepad: een verrassende route van maar liefst 350 kilometer langs oude forten, bunkers en sluizen. Nu de zomer heel langzaam dichterbij komt, heb je steeds meer kans om ze tegen te komen: insecten. Wat kun je doen om prikkende insecten op afstand te houden? In dit nummer krijg je het antwoord. Het is momenteel ook weer de tijd van de Avond4daagse in Nederland. Wat is de charme van dit wandelfestijn? Ina Gils liep al 39 keer mee met de Avond4daagse en vertelt over haar ervaringen.

Wandel je graag in het buitenland? Dan kun je inspiratie voor een mooie wandelvakantie in bijvoorbeeld Wallonië of Duitsland opdoen. Natuurlijk vind je in dit nummer ook onze vaste rubrieken, columns en win-acties.

Magazine Wandel.nl lezen?

Als je het alles-in-1-pakket van KWBN hebt, krijg je magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in de brievenbus. Geen lid van KWBN? Dan kun je in onze webshop losse nummers bestellen.

Bestel dit nummer van magazine Wandel.nl


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?