Vers van de pers: het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl

woensdag 27 november 2019

Deze week verscheen het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl. Met de winter in aantocht, bieden we je inspiratie om ook de komende maanden te blijven wandelen. Wat lees je in dit nummer?

Dat het in de winter prachtig wandelen is, bewijst een reportage over het Noord-Hollandpad. Deze route van ruim 300 kilometer gaat van Texel naar het Gooi en voert je door duinen en polders, langs kaarsrechte kanalen en slingerende riviertjes, maar ook door bossen. Een andere mooie omgeving voor je wandelkilometers in de winter, is Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Boswachter Corien vertelt je over de natuur in dit gebied, dat een buitenlands tintje heeft.

Zin om op excursie te gaan? Dan is een rietsnijdersexcursie in De Wieden, in Overijssel, deze winter misschien wel iets voor jou. Of misschien ga je liever in het buitenland sneeuwwandelen op speciale sneeuwschoenen. Reisleider Linda legt uit hoe dit precies in zijn werk gaat. Er zijn ook wandelaars die liever altijd in hetzelfde gebied op dezelfde route wandelen. Vier van deze 'honkvaste' wandelaars vertellen dat ze in de herhaling steeds weer iets nieuws ontdekken.

Met wijnboer en tv-persoonlijkheid Ilja Gort gingen we op pad in de Soester Duinen. ‘Als ik wandel, heb ik de beste gesprekken’. Dat belooft dus wat. Johan Vellinga wandelde het tweede deel van het Limespad en passeerde nagebouwde wachttorens en zelfs het meest complete rivierschip dat in het noordwesten van het voormalige Romeinse rijk is gevonden. Natuurlijk vind je in dit nummer van magazine Wandel.nl ook weer de vaste rubrieken, zoals wandelnieuws en columns.

Magazine Wandel.nl lezen?

Als je het alles-in-1-pakket van KWBN hebt, krijg je magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in de brievenbus. Geen lid van KWBN? Op deze pagina vind je alle informatie over het lidmaatschap. In de Wandel.nl Webshop kun je losse nummers van het magazine bestellen.

Bestel dit nummer van magazine Wandel.nl


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?