Toch een wandelevenement/vierdaagse in tijden van corona

dinsdag 19 mei 2020

Stichting 40MIJL organiseert op vier zaterdagen in juni een virtueel wandelevenement. Op die manier kunnen wandelaars in deze tijden van corona toch met een wandelevenement in beweging blijven. De afstand en startlocatie bepaal je zelf.

Tijdens de Coronamars of Corona 4Daagse kun je in deze tijden toch het gevoel hebben aan een evenement deel te nemen. Hoe werkt het precies? Op de zaterdagen 6, 13, 20 en 27 juni kun je zelf gaan wandelen. Je hebt de keuze uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 of 40  kilometer. Je kiest zelf voor welke dag en welk starttijdstip je je aanmeldt. Wil je de Corona 4Daagse lopen, dan wandel je op alle vier de zaterdagen. Voor elke start kun je met je smartphone live een startschot horen (via beeld en geluid). De route die je vervolgens gaat lopen, kun je zelf uitstippelen. Het mogen meerdere rondes zijn of één grote ronde, alles is mogelijk. Belangrijk is wel dat de maatregelen rond het coronavirus (1,5 meter afstand houden, drukte vermijden, thuis blijven bij verkoudheid of griep) worden aangehouden.

Na je aanmelding via de site van de organisatie krijg je een mail met praktische informatie. Alle deelnemers die zich voor één of meerdere van de data hebben aangemeld, starten deze dag op hetzelfde moment om hun eigen route te lopen. De organisatie volgt alle deelnemers via een app (die je vooraf moet downloaden) om te controleren of de afstand is volbracht. Vervolgens ontvang je na afloop van het evenement per post een medaille. Klik op onderstaande button om meer informatie te bekijken en/of om je aan te melden voor de Coronamars/Corona 4Daagse.

Naar de site van de organisatie


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?