OTC Medical BV wordt partner van Wandel.nl

woensdag 21 november 2018

OTC Medical BV, bij wandelaars vooral bekend van Perskindol, wordt partner van Wandel.nl. De spierverzorgende middelen van OTC Medical worden de komende twee jaar bij een aantal grote wandelevenementen onder de aandacht gebracht bij wandelaars.

Perskindol op de KWBN Rustpost tijdens de Vierdaagse Nijmegen Perskindol op de KWBN Rustpost tijdens de Vierdaagse Nijmegen

Afgelopen maandag tekenden OTC Medical BV en de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een partnerovereenkomst. OTC Medical wordt Official Supplier van Wandel.nl, de wandelcommunity van KWBN. 'Met onze Perskindol-producten kunnen we ook écht iets voor wandelaars betekenen', zegt Rene Leeuwenburgh, directeur van OTC Medical BV. De verzorgingsproducten zullen jaarlijks bij tien grote wandelevenementen in Nederland aanwezig zijn.

De producten van Perskindol waren het afgelopen jaar al present op de KWBN Rustpost tijdens de Vierdaagse Nijmegen. Dagelijks vormde zich een lange rij Vierdaagse-deelnemers bij de ‘beensprayers’, die werden overspoeld met dankbetuigingen en vragen over het product. 'We zijn dan ook heel blij dat we wandelaars met OTC Medical nog meer kunnen laten genieten', aldus KWBN-directeur Paul Sanders.  

Deelnemers aan de Vierdaagse Nijmegen laten hun benen sprayen met Perskindol Deelnemers aan de Vierdaagse Nijmegen laten hun benen sprayen met Perskindol

Over OTC Medical BV

OTC Medical is een marketing- en salesorganisatie voor over-the-counter producten, waaronder medicijnen. De organisatie verzorgt alle noodzakelijke activiteiten voor merken als Biofreeze, FLUIMICIL, Grahams, OHROPAX, Perskindol en Ultrasun. OTC Medical is gespecialiseerd in de Nederlandse markt en belevert daar alle drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels.

Over Perskindol

Perskindol levert sprays, gels en vloeistoffen die de doorbloeding van spieren en het herstel van spierweefsel bevorderen. Na sprayen of insmeren dringen de middelen snel en diep door en zorgen zij voor een verkoelende en verzachtende werking op vermoeide en zwaar belaste spieren.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?