Organisatie Zandboswandeltocht Deurne biedt routes aan

woensdag 20 januari 2021

Vanwege corona kunnen er helaas nog geen wandelevenementen plaatsvinden. De organisatie van de Zandboswandeltocht in Deurne biedt de routes van haar afgelaste tocht aan, zodat wandelaars zelf op pad kunnen.

In Deurne stond normaal gesproken, zonder corona, in januari de Zandboswandeltocht op het programma. De organisatie, de wandelgroep van AV-LGD, bedacht een alternatief, zodat wandelaars coronaproof de route kunnen wandelen.  

De routes van de tocht staan een maand lang op de website van de organisatie, zodat wandelaars de tocht op eigen houtje kunnen lopen. Je kunt een route van 7, 11, 15 of 20 kilometer lopen. De wandeling gaat door het Zandbos in Deurne. Je wandelt over zandpaden door dennen- en eikenbossen.  Alle routes gaan via het Buntven, een groot en ondiep ven, terug naar de start van de route. De routekaart, de routebeschrijving en een GPX zijn op de website van AV-LGD te downloaden. Klik hiervoor op deze link.

Let op: houd je tijdens het wandelen altijd aan de coronamaatregelen. Ga alleen of met maximaal één persoon buiten jouw huishouden op pad, houd 1,5 meter afstand tot andere recreanten en vermijd drukte. Lig de route niet bij jou in de buurt? Download deze dan alvast, zodat je de route kunt gaan lopen zodra alle maatregelen weer zijn versoepeld.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?