Ook dit jaar weer bundel met Vierdaagse-verhalen

donderdag 27 juni 2019

Wandelaars, vrijwilligers, omwonenden, iedereen heeft zo zijn eigen Vierdaagse-verhaal. In het tweede deel van ‘De vriendelijkste marathon ter wereld’ zijn al deze verhalen, net als vorig jaar, gebundeld.

De Vierdaagse verhalenbundel bevat net als het eerste deel dat vorig jaar verscheen verhalen van wandelaars en vrijwilligers. Voor sommigen is de Vierdaagse een pelgrimstocht, voor anderen een fluitje van een cent, een lijdensweg, een uithoudingstest, een martelgang, een hel, of de hemel op aarde. Dat allemaal is ‘de vriendelijkste marathon ter wereld’.

De bundel opent met Het Grote Interview met Johan Willemstein, die van 2007 tot 2017 marsleider was. Vervolgens lees je verhalen over thema’s als gezondheid, liefde en vriendschap en zelfs mysterie. De Dar, wie anders, sluit af met het verhaal over De Grote Schoonmaak en tot slot volgt een gedicht van een Nijmeegse dichter. Het wereldberoemde meubilair op de Villa Gladiola wandelt als een rode draad door de verhalen heen.

De bundel is voor €14,95 verkrijgbaar bij de boekhandel, bij bol.com en via de site van Uitgeverij Logikos. Tijdens de Vierdaagse vind je de bundels op zondag 14 en maandag 15 juli bij een kraam op de hoek van de Oranjesingel en de Van Schevichavenstraat.

Maak kans op de Vierdaagse-bundel

Wandel.nl mag een aantal Vierdaagsebundels weggeven. Hoe doe je mee? Stuur jouw eigen Vierdaagse-verhaal of -verslag (ongeveer 100-400 woorden) naar redactie@wandel.nl. Zet in de onderwerpregel 'Vierdaagsebundel'. De schrijvers van de mooiste verhalen ontvangen de Vierdaagsebundel 'De vriendelijkste marathon ter wereld' en zien hun verhaal terug op Wandel.nl.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?