OLAT stelt routes van wandeltochten beschikbaar

woensdag 27 mei 2020

Nu er geen wandelevenementen kunnen plaatsvinden, komt Wandelsportvereniging OLAT met een alternatief. Zij stelt 17 routes van wandeltochten beschikbaar voor iedereen. Op die manier kunnen wandelaars, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar, toch actief blijven.

Vennen bij Oisterwijk, foto: Rob Rokven Vennen bij Oisterwijk, foto: Rob Rokven

De routes zijn eerder gelopen tijdens evenementen van OLAT, zoals de Winterserie en de OLAT Wandeldagen. Je hebt bij iedere route de keuze uit drie afstanden: 10, 15 of 20 kilometer. Van iedere route kun je een routebeschrijving met kaart en een gps-bestand downloaden. OLAT heeft de routes niet kunnen controleren, maar geeft aan dat de routes met de beschrijvingen, kaarten en gps-tracks goed te lopen zijn.

De routes bevinden zich in verschillende delen van Noord-Brabant. De wandelroute Oeffelt brengt je bijvoorbeeld langs de Maas. De wandelroute Oisterwijk gaat door natuurgebieden de Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina. Als er voldoende belangstelling voor de routes is, zal OLAT de komende tijd meer routes op haar site gaan aanbieden. Klik op de button hieronder om naar de routes van OLAT te gaan.

Naar de routes van OLAT


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?