Nieuwe bioscoopfilm ‘Antoinette dans les Cévennes’

donderdag 15 oktober 2020

Deze maand bracht Cinéart de nieuwe bioscoopfilm Antoinette dans les Cevennes uit. Een zonnige, Franse komedie waarin Antoinette zichzelf tijdens een wandelvakantie in de prachtige Cevennen tegenkomt. Maak kans op een DVD-pakket van deze film!

Poster ANTOINETTE DANS LES CÉVENNES

Antoinette is een schooljuf die uitkijkt naar een geplande romantische week met haar geheime minnaar Vladimir. Hij laat het echter plotseling afweten omdat zijn vrouw een wandelvakantie heeft geboekt in het nationaal park van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Antoinette denkt niet lang na en besluit haar geliefde achterna te reizen. Onvoorbereid op een wandeltocht gaan is echter niet zo verstandig. Maar het leidt wel tot mooie ontmoetingen, lekker eten en schitterende natuur. Een hoofdrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur.

Meer informatie

Winactie

Om alvast in de Franse sferen te komen mogen wij in samenwerking met Cinéart een Frans DVD-pakket weggeven. Wil jij kans maken op de films ‘Celle que vous croyez’ en ‘Nous Finirons Ensemble’? Vul dan voor 1 november onderstaand formulier in. Zie je geen formulier, klik dan hier.

Trailer Antoinette dans les Cévennes


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?