Loop mee met de digitale Nacht van de Vluchteling

maandag 25 mei 2020

De Nacht van de Vluchteling is vanwege het coronavirus afgelast. Daarom komt Stichting Vluchteling nu met een virtueel loopinitiatief, #NVDVgoesdigital. De stichting lanceerde vorige week een app waarmee je kunt deelnemen aan het digitale evenement.

Met de app kunnen deelnemers thuis en in hun eigen woonomgeving kilometers maken en sponsors werven. Ook kunnen zij andere deelnemers op de hoogte houden van hun prestaties. Deelnemers kunnen in de app bovendien verrassingen ontgrendelen, zoals een peptalk of een optreden. Op deze manier wordt het typische ‘Nacht van de Vluchteling-gevoel’ ook digitaal overgebracht. De afstand, datum en het sponsorbedrag mag iedereen zelf bepalen. De opbrengst van de digitale Nacht van de Vluchteling gaat naar de noodhulp aan vluchtelingen in de hele wereld.

Digitaal meelopen

De app is te downloaden via de website www.nachtvandevluchteling.nl, via de App Store en de Play Store. Deelnemers kunnen tot zaterdag 20 juni deelnemen. Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. De actie zal op die dag, samen met alle deelnemers, feestelijk worden afgesloten.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?