KWBN-leden genieten in 2021 veel voordeel! 

maandag 7 december 2020

Vanaf 15 t/m 19 december ontvangen alle leden van KWBN de Wandelvoordeelpas in de brievenbus. Ook dit jaar profiteer je met de pas weer van kortingen en andere voordelen.

Ook in 2021 krijg je als KWBN-lid volop voordeel met jouw ledenpas, de Wandelvoordeelpas. Zo krijg je korting op wandelevenementen, maar ook op andere wandelproducten en -diensten. Dat wordt dus weer volop genieten! 

Op www.wandel.nl/wandelvoordeelpas vind je vanaf half december de voordelen voor 2021. En deze ledenvoordelen worden tijdens het jaar nog uitgebreid. Je ontvangt de Wandelvoordeelpas tussen 15 en 19 december 2020 op de deurmat. Heb je de pas begin januari nog niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@kwbn.nl, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je de pas alsnog ontvangt.  

Ben je nog geen lid, maar wil je geen (wandel)voordeel mislopen? Meld je dan nu aan! Niet alleen geniet je dan van interessante kortingen en aanbiedingen. Jouw lidmaatschap helpt KWBN om het wandelen in Nederland nóg verder op de kaart te zetten! 


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?