Kom naar KWBN op de Fiets en Wandelbeurs

donderdag 13 februari 2020

Zoek jij wandelinspiratie voor 2020? Op 28 en 29 februari en 1 maart wordt Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een heus fiets- en wandellandschap. Je bent van harte welkom bij de stand van KWBN.

Ieder jaar staat de Fiets en Wandelbeurs in het teken van een speciaal land. Deze keer kijken we over de schutting bij onze oosterburen. Duitsland heeft met haar rijkdom aan beschermd natuurgebied namelijk talloze wandelmogelijkheden. Op de beurs doe je ideeën op over dit land en over andere wandelactiviteiten.

Ontmoeten en ‘ont’moeten

Wil je tussendoor even uitrusten of een inspirerend gesprek voeren? Wees welkom voor een kop koffie bij de stand van KWBN. Wij zijn benieuwd naar jouw wandelverhalen en wisselen graag ervaringen met je uit.

Het thema van onze stand is 'ont'moeten. Wandelen is een prima manier om andere mensen te ontmoeten, maar ook om je rust in de alledaagse drukte te vinden (even niets te moeten, dus te 'ont'moeten). Bij ons aan tafel kun je daarom een ansichtkaart schrijven. Verras jouw wandelmaatje met een handgeschreven uitnodiging voor een wandeltocht. Wij doen je kaartje gratis op de post! Kom je ons tijdens de Fiets en Wandelbeurs ontmoeten?

Ontdek je voordeel

We hopen je te 'ont'moeten tijdens de Fiets en Wandelbeurs. Bestel je ticket vóór 27 februari en ontvang 27% korting.

Bestel hier je ticket voor de Fiets en Wandelbeurs


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?