Kies de Mooiste Wandeling 2018 op Wandelzoekpagina

maandag 8 januari 2018

Op Wandelzoekpagina kun je deze maand op de mooiste wandeling van 2018 stemmen. Wandelaars die meedoen aan de verkiezing maken kans op een wandelgids naar keuze.

Welke wandeling kies jij?

Op basis van het aantal downloads, reacties van wandelaars en spreiding over Nederland is een voorselectie gemaakt uit de wandelingen die er in 2017 op Wandelzoekpagina zijn gepubliceerd. Uit deze voorselectie kun je vanaf nu je favoriete wandeling kiezen. Als je meedoet met de verkiezing, maak je kans op een mooie wandelgids naar keuze. Onder de deelnemers worden drie wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloot.

Je kunt tot en met 4 februari 2018 op deze site je favoriete wandeling kiezen: https://www.wandelzoekpagina.nl/mooiste-wandelingen-2018

Over Wandelzoekpagina

De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. Op Wandelzoekpagina zijn ruim 5000 gratis wandelingen in Nederland te downloaden. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Het afgelopen jaar werden er vanaf Wandelzoekpagina meer dan één miljoen wandelingen gedownload.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?