INTERSPORT-actie: gratis reflectievest bij aankoop van een paar wandelschoenen

maandag 3 februari 2020

INTERSPORT heeft vanaf maandag 3 februari een speciale aanbieding voor KWBN-leden. Op vertoon van je Wandelvoordeelpas krijg je bij aankoop van een paar wandelschoenen in één van de INTERSPORT-winkels een gratis reflectievest.

Het voorjaar komt langzaam dichterbij. Tijd om je trainingskilometers te gaan maken, bijvoorbeeld als training voor een wandelevenement of om je conditie te verbeteren. Heb je nog geen goede wandelschoenen of zijn je schoenen versleten? Door op de juiste wandelschoenen te lopen, verklein je de kans op blessures en haal je meer plezier uit wandelen.

Als je overdag weinig tijd hebt om je trainingskilometers te maken, kun je ook prima in de avonduren wandelen. De komende weken is het dan nog donker en dan is goede verlichting en een reflectievest onmisbaar. Een reflectievest zorgt ervoor dat andere weggebruikers jou tijdig opmerken. Op die manier kun je de komende weken veilig met jouw nieuwe wandelschoenen op pad gaan.

Gratis reflectievest bij INTERSPORT

INTERSPORT heeft vanaf 3 februari een speciale aanbieding voor KWBN-leden. Bij aankoop van een paar wandelschoenen krijg je een gratis reflectievest. Je krijgt het reflectievest in de INTERSPORT-winkels op vertoon van je Wandelvoordeelpas 2020. Let op: voor deze actie geldt op=op.

Nog geen lid van KWBN?

Klik dan op onderstaande button om lid te worden.

Ik word lid van KWBN


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?