Inschrijving Vierdaagse Apeldoorn geopend

vrijdag 19 januari 2018

De inschrijving voor de 65e Cantharel Internationale 4 Daagse Apeldoorn is geopend. Deze vierdaagse vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 13 juli.

Vanaf nu kun je je aanmelden via www.4daagseapeldoorn.nl. De vierdaagse is van 10 tot en met 13 juli 2018. Je kunt kiezen uit afstanden van 12, 20, 30, 40 of 50 km per dag. Eén, twee of drie dagen meedoen is ook mogelijk. De Vierdaagse in Apeldoorn wordt ook wel 'de groenste vierdaagse van Nederland' genoemd vanwege de bosrijke omgeving waar je doorheen wandelt.

Nieuwe website

De kosten van deelname zijn te vinden op de website van de organisatie. Deze website is geheel vernieuwd. De homepage is overzichtelijker gemaakt, zodat informatie sneller te vinden is. Op de site vind je alles over de Apeldoornse Vierdaagse, maar ook over andere wandetochten rond Apeldoorn. Daarnaast krijg je tips om je op de vierdaagse voor te bereiden en vind je antwoorden op veelgestelde vragen. En natuurlijk is er op de site de mogelijkheid om je voor de vierdaagse in te schrijven.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?