In actie met de KWF Thuismarathon

donderdag 14 mei 2020

Door mee te doen aan de KWF Thuismarathon kun je al wandelend geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Je bepaalt zelf hoe ver en wanneer je wandelt.

Meedoen aan een groot wandelevenement zit er de komende tijd even niet in. Blijven wandelen, dat kan. Met jouw wandeling kun je iets extra’s doen voor kankerpatiënten. Zij zijn nu extra kwetsbaar en voelen zich nu vaak geïsoleerder dan ooit. Om hen een hart onder de riem te steken, introduceert KWF Kankerbestrijding de KWF Thuismarathon.

Wandel in of rondom je huis en kom in actie voor mensen met kanker. Welke afstand je loopt en wanneer je dat doet, dat mag je zelf bepalen. Of je nou 1 kilometer of 20 kilometer wandelt; het is een gebaar met een geweldige impact voor iemand die jouw steun op dit moment meer dan ooit kan gebruiken. Daag jezelf uit en kom in actie.

Hoe doe je mee?

Meedoen kan:

  • Via social media: iedereen kan meedoen via social media! Kies je eigen KWF Thuismarathon-moment en laat je vrienden en familie zien dat jij meedoet. Maak een filmpje van je actie en deel dit op social media met #kwfthuismarathon en #kwfkankerbestrijding
  • Deelname met startbewijs: Schrijf je in op kwfthuismarathon.nl en ontvang een digitaal startbewijs. Super leuk om hiermee je deelname alvast aan te kondigen bij je volgers.
  • Deelname met actiepagina: Geef jouw KWF Thuismarathon éxtra betekenis en haal geld op voor kankeronderzoek. Een actiepagina is zo gemaakt. Vertel waarom jij in actie komt, deel jouw actie met iedereen die je kent en vraag om een donatie. Juist nu!

Doe mee met de KWF Thuismarathon


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?