Honderdvijftig gelukkige winnaars van de Wandel.nl Adventskalender

dinsdag 2 februari 2021

In december liepen duizenden wandelaars met ons een virtuele winterwandeling door heel Nederland. Zij speelden elke dag leuke spellen, ontvingen tips en inspiratie en maakten kans op 150 mooie prijzen.

Om precies te zijn hebben er 7640 wandelaars meegespeeld met de Wandel.nl Adventskalender. Zij maakten kans op wandelgidsen, wandelschoenen, startbewijzen, voetproducten, spierverzorgingsproducten, stappentellers, rugzakken en wandelsokken. We mochten zelfs een complete wandeloutfit weggeven!

Ilse winnares hoofdprijs Adventskalender

Ilse, winnares wandeloutfit Intersport

Ilse heeft met veel plezier meegespeeld met de adventskalender. “Vooral de blogs die ik ontving na het spelen van een spelletje gaven mij een hoop nieuwe inspiratie”. Ilse woont in Elst en werkt als verpleegkundige. In haar vrije tijd vindt ze het fijn om te gaan wandelen. “Meestal loop ik een rondje in de buurt. Als het weer het toelaat vind ik het ook altijd fijn om rond zonsondergang naar het bos te gaan, op zoek naar wilde dieren. Dit geeft dan extra spanning tijdens het wandelen en het is altijd magisch als je een dier ziet lopen”. Ilse heeft grootse wandelplannen met haar nieuwe outfit. “Mijn plan is om het Pieterpad te voltooien. Afgelopen jaar ben ik tot Schoonloo gekomen, dus ik moet nog een flink stuk lopen. Mijn nieuwe wandeloutfit komt daarbij goed van pas.” Wij wensen je veel succes Ilse!

Bedankt voor het meespelen!

Collage winnaars adventskalender

Wij bedanken onze partners: INTERSPORT, Zorg van de Zaak Netwerk, Eden Hotels, Toerisme De Baronie, Sallandse Wandelvierdaagse, Natuurmonumenten, NCA, StayOkay, Le Champion, STOX, Perskindol, Uitgeverij Elmar, Twente Marketing, FunghiClear, ReumaNederland en AquaVault. Dankzij hen en alle enthousiaste wandelaars is de Wandel.nl Adventskalender een succes geworden.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?