Wandel zaterdag 9 oktober Het Oranjepad tegen spierziekten

maandag 23 augustus 2021

Ter ere van het 65 jaar bestaan van Het Prinses Beatrix Spierfonds wordt de wandeltocht Het Oranjepad georganiseerd. Een koninklijke wandeltocht voor het goede doel met afstanden geschikt voor elke wandelliefhebber. Van 650 meter tot 65 kilometer.

Ja, ik meld mij aan

Wandelaars op Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren zij op zaterdag 9 oktober Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, waar je een uniek kijkje krijgt in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Altijd al het speelhuisje van Prinses Wilhelmina willen zien? Of het sportpaviljoen van Prinses Juliana en Prins Bernhard? Loop dan mee met Het Oranjepad en steun met jouw deelname gelijk de strijd tegen spierziekten! Want we vragen elke deelnemer 65 euro op te halen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. 

Vanwege het jubileum is er een speciale Oranjeroute van maar liefst 65 kilometer. Daarnaast zijn er 3 kortere wandelafstanden van 650 meter, 6,5 kilometer en 18 kilometer die rolstoeltoegankelijk zijn. Iedereen kan dus meedoen! Dus trek de wandelschoenen uit de kast en leg je oranjepak alvast klaar. Zaterdag 9 oktober hoopt Het Prinses Beatrix Spierfonds jou te ontmoeten op Het Oranjepad!

Televisie-uitzending

Extra leuk: vanwege het 65-jarig bestaan worden tijdens Het Oranjepad televisieopnames gemaakt die op zondag 10 oktober worden uitgezonden bij Omroep MAX. De hele uitzending zal in het teken staan van de strijd tegen spierziekten. Het volledige programma inclusief bekendmaking van alle artiesten volgt zo snel mogelijk. Houd de website van Het Oranjepad dus goed in de gaten!

Ja, ik meld mij aan

Wandelaars op Het Oranjepad

Tot ziens op Het Oranjepad!


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?