Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is uit!

woensdag 9 september 2020

Het nieuwe nummer van magazine Wandel.nl, nummer 4-2020, is deze week verschenen. Benieuwd wat je in dit nummer kunt lezen? Op deze pagina lichten we een tipje van de sluier op.

De herfst komt langzaam in zicht: een prachtig seizoen om de natuur in te gaan en om te genieten van kleurrijke bossen en paddenstoelen. Daarom tippen we je vijf natuurgebieden in Nederland waarin je volop paddenstoelen kunt zien. Een ander mooi gebied is het Kuinderbos in Flevoland. Boswachter Harco Bergman vertelt waarom hij dit gebied ook wel ‘Klein Zweden’ noemt.

Wandelen is in principe je ene been voor het andere zetten. Daar komt weinig wetenschap bij kijken, zou je denken. Maar toch kan de wetenschap ervoor zorgen dat je als wandelaar méér uit je wandeling kunt halen. Bijvoorbeeld door via een loopanalyse de juiste wandelschoen voor jouw voeten aan te meten of door het ideale trainingsschema te ontwikkelen. In een artikel vertellen deskundigen je hier meer over.

De afgelopen zomer zag er vanwege de coronacrisis voor veel wandelaars anders uit dan normaal. Geen Vierdaagse Nijmegen, geen Avond4daagsen, geen andere wandelevenementen. Dankzij virtuele wandeltochten, zoals De Alternatieve Vierdaagse en de Avond4daagse – Home Edition, konden veel wandelaars toch nog hun kilometers maken. In het magazine vertellen deelnemers over hun ervaringen. Ook leggen organisaties van evenementen uit welke gevolgen de coronacrisis voor hen heeft en hoe zij proberen langzaam weer op te starten.  

Natuurlijk vind je in dit nummer ook onze vaste rubrieken, columns en win-acties.

Magazine Wandel.nl lezen?

Als je het alles-in-1-pakket van KWBN hebt, krijg je magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in de brievenbus. Geen lid van KWBN? Dan kun je in onze webshop losse nummers bestellen.

Bestel magazine Wandel.nl


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?