Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is uit

dinsdag 28 november 2017

Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl, het laatste nummer van 2017, is deze week verschenen. Wat lees je in dit nummer?

Winters wandelen en goede voornemens

De winter is in aantocht, dus je leest onder meer over wandelen in de sneeuw. Hoe bereid je je voor op een winterwandeling en met welk materiaal kun je sneeuwwandelen? Nu het einde van het jaar is aangebroken, is het ook weer tijd om goede voornemens te gaan maken. Bijvoorbeeld 10.000 stappen per dag zetten of sportief gaan wandelen. In dit magazine krijg je diverse tips en vertellen vier wandelaars hoe zij hun voornemen om in 2017 te gaan wandelen hebben volgehouden.

Friese routes

In oktober opende het Elfstedenpad: een gloednieuwe wandelroute van 283 kilometer door Friesland.  De route volgt voor het grootste deel de Elfstedentocht. Een andere bekende lange afstandsroute in dezelfde provincie is het Groot Frieslandpad. Johan Vellinga maakte in de afgelopen nummers van het magazine een reportage over iedere etappe. In dit nummer lees je het laatste deel van zijn serie. Zin om nog iets noorderlijker in Friesland te wandelen? Met de fotoreportage van Nationaal Park Schiermonnikoog kun je alvast in de juiste stemming komen.

En verder

Natuurlijk vind je in dit nummer ook onze vaste rubrieken, zoals productnieuws, de column van boswachter Hanne Tersmette en het interview. Deze keer vertelt presentatrice Myrna Goossen over haar drijfveren om te gaan wandelen.

Magazine Wandel.nl lezen?

Wil jij magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in je brievenbus krijgen? Kijk dan op deze pagina over het lidmaatschap van KWBN.

Je kunt losse nummers van magazine Wandel.nl ook via onze webshop bestellen.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?