Het nieuwe magazine Wandel.nl is uit

vrijdag 30 november 2018

Deze week verscheen het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl. Wat kun je in dit magazine lezen?

Nationaal Park Weerribben-Wieden is in de winter een verstild moeraslandschap vol goudgeel riet en grootse vergezichten. Boswachter Egbert Beens toont je met foto’s de schoonheid van dit natuurgebied.

Een pelgrimstocht kun je ook gewoon in eigen land lopen, op het Gelukkigerwijspad. In dit nummer lees je een reportage van deze 125 kilometer lange route, waarop je vele geluksmomenten kunt beleven. ‘Geluk is echt dichter bij dan je denkt’, aldus Wilco Kruijswijk, de oprichter van het pad.

Wandelen wordt steeds populairder onder jongeren. Magazine Wandel.nl bracht daarom drie jongeren die graag wandelen in beeld. Waarom trekken zij regelmatig de wandelschoenen aan? Ze vertellen het in magazine Wandel.nl. Nanda Raaphorst trok tien steden in om door hofjes te wandelen. Plaatsen in de stad waar vroeger zieken, vromen en ouderen rustig konden wonen. Tegenwoordig kun je in deze hofjes al wandelend genieten van de stilte en de rust.

Het einde van het jaar komt in zicht en dus komen de goede voornemens weer in beeld. We spraken vier wandelaars die voor 2019 bijzondere plannen hebben. Henk Rutten gaat in Japan een pelgrimstocht langs 88 boeddhistische tempels maken. Ria ter Veld gaat over de Afsluitdijk lopen. ‘Een fantastische saaiheid van 33 kilometer lang’, blikt zij vooruit. Verder geven we je tips om je wandeluitrusting, van kleding tot schoenen, winterklaar te maken.

Natuurlijk vind je in dit nummer ook onze vaste rubrieken, columns en win-acties.

Magazine Wandel.nl lezen?

Als je het alles-in-1-pakket van KWBN hebt, krijg je magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in de brievenbus. Geen lid van KWBN? Dan kun je in onze webshop losse nummers bestellen.

Bestel dit nummer van magazine Wandel.nl


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?