Groepswandeling over het Waterliniepad voor ReumaNederland

maandag 21 september 2020

In het najaar van 2020 organiseert Wandelsportcentrum De Verbinding meerdere groepswandelingen over het Waterliniepad. Deelname is gratis, er wordt alleen gevraagd om een donatie voor ReumaNederland.

Naarden Vesting Naarden Vesting

Heb jij zin om weer in groepsverband een wandeltocht te lopen? Wandel dan mee met Wandelsportcentrum De Verbinding over het Waterliniepad. Je schrijft je van tevoren in voor één of meerdere etappes, de etappes worden vanaf september tot eind januari gelopen en starten om 9.00 uur. Er worden geen deelnamekosten gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel wordt zeer op prijs gesteld. Je kunt zelf een donatie maken of je laten sponsoren door familie, vrienden of bekenden.

Meer informatie en inschrijven

Oproep van Monique van Wandelsportcentrum De Verbinding

Het nieuwe Waterliniepad

Het nieuwe Waterliniepad is een samenvoeging van het al bestaande 'oude' Waterliniepad en het Streekpad Stelling van Amsterdam. De route van 350 kilometer gaat van Volendam naar Dordrecht en volgt behalve de Stelling van Amsterdam ook de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op de route liggen oude vestingstadjes als Naarden, Culemborg en Gorinchem. Hoewel de route in de randstad ligt, loop je constant door de natuur. Zo ligt ook Nationaal Park de Biesbosch op de route, net als de Vechtplassen.

ReumaNederland

Over ReumaNederland

Een betere kwaliteit van leven voor de meer dan 2 miljoen mensen met reuma. Aan dat doel werkt ReumaNederland samen met mensen met reuma, artsen en onderzoekers, en daarvoor brengt ReumaNederland politiek, zorg en bedrijfsleven in beweging. ReumaNederland gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?