Groep wandelaars loopt 100 kilometer tijdens 3FM Serious Request

woensdag 27 november 2019

In de week voor kerst lopen de dj’s van 3FM door Nederland tijdens 3FM Serious Request: Lifeline. Namens KWBN gaat een groep doorgewinterde wandelaars de dj's inhalen. Dit doen zij door 5 etappes (100 km.) achter elkaar te lopen.

De groep van ongeveer tien wandelaars start op zaterdag 21 december om 18.00 uur in de buurt van Nijmegen. Vervolgens loopt de groep de hele nacht door, om de dj’s van 3FM de volgende ochtend in te halen. Uiteindelijk lopen de wandelaars door tot Deventer, zodat ze in totaal 100 kilometer hebben gelopen. De groep bestaat uit 'doorgewinterde' lange afstandswandelaars die al veel Kennedymarsen en Long Distance Walks hebben volbracht.

Sponsor de wandelaars

De dj’s van 3FM halen tijdens '3FM Serious Request: Lifeline' geld op voor slachtoffers van mensenhandel. Ook de wandelaars van KWBN zamelen hier geld voor in, en jij kunt ze sponsoren! Ga hiervoor naar hun actiepagina door op onderstaande button te klikken.

Naar de actie van KWBN

Loop een etappe met de dj's

Daarnaast is het ook mogelijk om in de week voor kerst één of meerdere etappes met de dj’s mee te lopen. Wees gerust: deze etappes hebben een lengte van ‘maar’ 20 kilometer en worden in een normaal wandeltempo afgelegd. Klik op onderstaande button om je aan te melden voor één of meer etappes.

Ik loop mee met de dj's


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?