Groen licht voor de Amsterdam City Walk

donderdag 23 september 2021

Wandel jij zaterdag 16 oktober mee met de 7e editie van de Amsterdam City Walk? Laat je onderdompelen in Amsterdamse sferen tijdens een van de 6 routes door onze hoofdstad. Deelnemers hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Amsterdam City Walk Amsterdam City Walk

De 7e editie van de Amsterdam City Walk op zaterdag 16 oktober heeft groen licht gekregen van de gemeente Amsterdam. Als deelnemer hoef je geen coronatoegangsbewijs te tonen, omdat we een doorstroomevenement zijn. Laat je onderdompelen in Amsterdamse sferen tijdens een van de 6 routes door onze hoofdstad. Onderweg word je verrast met leuke entertainment en de indrukwekkende highlights die onze hoofdstad rijk is.

De langste vier afstanden (17, 20, 26 en 33 km) starten vanuit het heroïsche Olympisch Stadion, een fantastische ervaring die je echt een keer moet meemaken. De 10 km start vanaf het Rembrandtplein en de 14 km vanaf Amsterdam Sloterdijk. Alle afstanden finishen uiteindelijk bij het Stadionplein, waarna je jouw wandelprestatie kunt vieren bij het Amsterdamse Proeflokaal of een van de vele gezellige terrasjes die geopend zijn. Hier gelden de coronaregels van de betreffende horecaondernemer.

De Jordaan, de Dam, het Westerpark, het Beursplein en Artis zijn een aantal voorbeelden van Amsterdamse elementen die je onderweg kunt tegenkomen. Naast de mooie natuur en cultuur biedt de Amsterdam City Walk nog veel meer. Cafés openen extra vroeg hun deuren en zorgen ook voor entertainment onderweg. Je geniet dus van een echte Amsterdam Experience.

Of je nu van cultuur houdt of van natuur, het drukke centrum of van de groene parken. Er is sowieso een route te vinden die bij jou past! Er is gedacht aan elke wandelaar: getraind of niet, jong en oud. De inschrijving is nog maar tot 4 oktober geopend. Inschrijven kan via: www.amsterdamcitywalk.nl/inschrijven.

Schrijf je in


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?