Wandelnieuws

Op de hoogte blijven over alles dat met wandelen te maken heeft? Lees het op Wandel.nl

Laatste nieuwsberichten

Zet 10.000 stappen per dag tijdens Steptember

Als wandelaar weet je waarschijnlijk al lang dat voor een gezonde leefstijl er minimaal 10.000 stappen per dag nodig zijn. In september kun je door 10.000 stappen te zetten geld inzamelen voor mensen met cerebrale parese, voor wie lopen helaas niet zo vanzelfsprekend is. Doe je mee?

Lees meer
Wandelevenementen in het buitenland: tips

Zin om eens aan een wandelevenement in het buitenland deel te nemen? Bijvoorbeeld in de zon of in de bergen? In de wandelagenda staan een paar wandelevenementen die in het buitenland plaatsvinden. Wandel.nl selecteerde een aantal evenementen over de grens, met ook alvast een paar tips voor 2020.

Lees meer
Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd

De winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd zijn bekend! Deelnemers konden de afgelopen maanden een mooie wandelfoto insturen en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Bekijk hier welke foto’s in de prijzen zijn gevallen.

Lees meer
Heb jij een mooi wandelverhaal geschreven? Stuur het naar ons op!

Heb jij een mooi wandelverhaal geschreven? Bijvoorbeeld over een mooie tocht die je hebt gemaakt of over een bijzondere belevenis tijdens je wandeling? Stuur je verhaal dan naar ons op. Wie weet staat jouw verhaal dan binnenkort op Wandel.nl.

Lees meer
OLAT organiseert herdenkingstocht rond 75 jaar vrijheid

OLAT organiseert een herdenkingstocht in het kader van 75 jaar vrijheid. In negen dagen, verdeeld over drie weekenden in september en oktober, is er een groepswandeling over het Airbornepad. Een unieke kans om samen met andere wandelaars deze historische route te lopen.

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?