Het laatste wandelnieuws

Laatste nieuwsberichten

Doe mee aan het Grote Wandelonderzoek

Wandelen is de nummer 1 van meest beoefende sporten in 2020. Daar zijn wij als Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) natuurlijk erg trots op. Maar we zijn ook enorm nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jouw wandelverhaal. Doe daarom mee aan ons Grote Wandelonderzoek.

Lees meer
Oproep: wandelaar die het leuk vindt om verslag te doen van wandelreis in de Ardennen

Wij zijn op zoek naar een wandelaar die, in ruil voor een gratis verblijf, verslag wilt doen van de KWBN wandelreis in de Ardennen. De reis is van 16 tot en met 19 september, dus heb je interesse reageer dan snel!

Lees meer
Buitencode voor sporters in de natuur

Wandelend, fietsend, vissend, hardlopend, mountainbikend of te paard. Iedereen geniet op z’n eigen manier van de natuur. Om elkaar de ruimte te geven en de natuur te beschermen, is er de Buitencode. Als iedereen de code respecteert, kunnen we allemaal blijven genieten van de natuur. Ruimte voor elkaar, sportief gebaar.

Lees meer
Wandel zaterdag 9 oktober Het Oranjepad tegen spierziekten

Ter ere van het 65 jaar bestaan van Het Prinses Beatrix Spierfonds wordt de wandeltocht Het Oranjepad georganiseerd. Een koninklijke wandeltocht voor het goede doel met afstanden geschikt voor elke wandelliefhebber. Van 650 meter tot 65 kilometer.

Lees meer
Go Short presenteert unieke filmwandeling door Nijmegen-West

Filmfestival Go Short presenteert een gratis filmwandeling door het havengebied van Nijmegen. Al wandelend luister je naar verhalen over vroeger en nu en zie je films.

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?