Wandelnieuws

Op de hoogte blijven over alles dat met wandelen te maken heeft? Lees het op Wandel.nl

Laatste nieuwsberichten

KWBN zoekt drie nieuwe Leden Raad van Toezicht

KWBN zoekt per 1 december 2018 drie leden voor de Raad van Toezicht voor de volgende aandachtsgebieden: Financiƫn, (Digitale) marketing/sales en Juridische zaken. De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) ontwikkelt zich namelijk op dit moment tot een hybride organisatie opererend op de wandelmarkt.

Lees meer
Laatste maand om pronkjewails in Groningen te verzamelen

Wandelaars hebben nog tot eind oktober de tijd om pronkjewails op het Groningse Pronkjewailpad te verzamelen. Op 17 november is de huldiging van de wandelaars die het afgelopen half jaar alle pronkjewails op de 250 kilometer lange route wisten te verzamelen.

Lees meer
Nieuw: wandelroute langs de Zuiderwaterlinie

In Noord-Brabant ligt sinds half september een splinternieuwe wandelroute: het Zuiderwaterlinie Wandelpad. Deze route van 290 kilometer voert je langs de vestingsteden en forten die ooit onderdeel waren van de langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland.

Lees meer
OLAT schopt het tot finale verkiezing Vereniging van het Jaar

Wandelsportvereniging OLAT werd dit jaar uitgeroepen tot Sportvereniging van het Jaar in de provincie Noord-Brabant. Daarmee ging de succesvolle vereniging uit Sint-Oedenrode door naar de landelijke finale. Afgelopen week maakte NOC*NSF de landelijke winnaar bekend.

Lees meer
Samenwerking houdt Westerborkpad levend

De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), Stichting Wandelnet en Herinneringscentrum Kamp Westerbork sloten onlangs een overeenkomst om het Westerborkpad levend en aantrekkelijk te houden voor wandelaars.

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?