Het laatste wandelnieuws

Op de hoogte blijven van alles wat met wandelen te maken heeft? Op deze pagina lees je het laatste wandelnieuws.

Laatste nieuwsberichten

Olga Commandeur opent Wandeltrainersdag 2020

De Wandeltrainersdag, op zaterdag 28 maart 2020 in Amersfoort, wordt geopend door Olga Commandeur. Er zijn nog 75 plekken beschikbaar voor de Wandeltrainersdag.

Lees meer
Kom naar KWBN op de Fiets en Wandelbeurs

Zoek jij wandelinspiratie voor 2020? Op 28 en 29 februari en 1 maart wordt Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een heus fiets- en wandellandschap. Je bent van harte welkom bij de stand van KWBN.

Lees meer
Wat zijn jouw ervaringen met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app?

Heb jij vorig jaar de Wandel.nl Vierdaagse Experience app gebruikt tijdens jouw voorbereiding op de Vierdaagse Nijmegen? Wij zijn op zoek naar gebruikers van de app die willen vertellen over hun ervaringen met de app. Mail jouw ervaringen en maak kans op een paar compressiekousen van STOX.

Lees meer
INTERSPORT-actie: gratis reflectievest bij aankoop van een paar wandelschoenen

INTERSPORT heeft vanaf maandag 3 februari een speciale aanbieding voor KWBN-leden. Op vertoon van je Wandelvoordeelpas krijg je bij aankoop van een paar wandelschoenen in één van de INTERSPORT-winkels een gratis reflectievest.

Lees meer
Wandelevenementen in februari: tips

Februari is de maand waarin je weer steeds meer planten uit de grond ziet komen en de sneeuwklokjes in bloei staan. Een prima maand om in te wandelen dus. Welke tochten vinden er in februari plaats? Wandel.nl geeft je tips.

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?