Het laatste wandelnieuws

Op de hoogte blijven van alles wat met wandelen te maken heeft? Op deze pagina lees je het laatste wandelnieuws.

Laatste nieuwsberichten

Dit is (tot nu toe) jullie favoriete wandelmuziek

Sinds vorige week is er de Wandel.nl Playlist op Spotify. Op Wandel.nl kun je verzoeknummers voor deze lijst insturen. We kregen al diverse inzendingen binnen. Hier een overzicht van een aantal verzoeknummers. Je kunt nog steeds verzoeknummers op de lijst laten plaatsen.

Lees meer
Wat te doen bij hoge nood (nu alle horeca dicht is)?

Door de coronacrisis zijn horecagelegen gesloten. Een toilet opzoeken bij een café of restaurant op je wandelroute is hierdoor voorlopig onmogelijk. Wat te doen als je tijdens je wandeling naar het toilet moet? Wandel.nl geeft adviezen.

Lees meer
De gevolgen van het coronavirus voor de wandelsport

De uitbraak van het coronavirus heeft gevolgen voor de wandelsport. Tot 1 juni zijn alle wandelevenementen in Nederland afgelast. Zodra er ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op de wandelsport in Nederland, melden we dit op deze pagina.

Lees meer
Interessante tv-programma’s als je van wandelen houdt

De komende tijd zitten we door de maatregelen rond het coronavirus vaker binnen. Weet je even niet wat je moet doen? Via Uitzending Gemist zijn tv-programma's te bekijken die interessant zijn voor wandelaars. Wandel.nl doet je een aantal suggesties.

Lees meer
Ga je wandelen? Houd afstand!

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zijn er sinds diverse maatregelen van kracht. Eén van de maatregelen is om 1,5 meter afstand te bewaren. Hier vertellen we je hoe je deze afstand kunt bewaren tijdens je wandeling.

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?