Het laatste wandelnieuws

Op de hoogte blijven van alles wat met wandelen te maken heeft? Op deze pagina lees je het laatste wandelnieuws.

Laatste nieuwsberichten

Groepswandeling over het Waterliniepad voor ReumaNederland

In het najaar van 2020 organiseert Wandelsportcentrum De Verbinding meerdere groepswandelingen over het Waterliniepad. Deelname is gratis, er wordt alleen gevraagd om een donatie voor ReumaNederland.

Lees meer
Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is uit!

Het nieuwe nummer van magazine Wandel.nl, nummer 4-2020, is deze week verschenen. Benieuwd wat je in dit nummer kunt lezen? Op deze pagina lichten we een tipje van de sluier op.

Lees meer
Wandel zelf de wandeltochten over de Veluwe van AV Athlos

Atletiekvereniging Athlos organiseert ieder jaar wandeltochten over de Veluwe. Door het coronavirus konden deze wandelevenementen dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom stelt de vereniging de routes beschikbaar, zodat je de tochten op eigen gelegenheid kunt lopen.

Lees meer
Aan welke kant van de weg kun je het beste lopen?

Als je ergens wandelt waar geen stoep is, moet je als wandelaar op het fietspad of op de weg lopen. Maar aan welke kant kun je dit het beste doen? Tegen het verkeer in of juist met het verkeer mee? Wandel.nl vroeg deskundigen om advies.

Lees meer
Al 50.000 deelnemers voor Avond4daagse Home Edition

Vanaf 1 juni van dit jaar hebben al 50.000 wandelaars de Avond4daagse Home Edition gelopen. Reden voor de organisatie om deze speciale coronaproof editie van de Avond4daagse te verlengen tot en met 30 september 2020.

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?