Het laatste wandelnieuws

Laatste nieuwsberichten

Wandelen met diabetes: ga jouw uitdaging aan

Ben of ken jij iemand met diabetes type 2? Ga aan de slag met het online wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation: Jouw Wandeluitdaging. Een half jaar word je uitgedaagd en ondersteund bij het behalen van je persoonlijke wandeldoel en bij het werken aan je gezondheid.

Lees meer
Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is verschenen!

Het nieuwe nummer van magazine Wandel.nl, nummer 5-2020, is deze week verschenen. Benieuwd wat je in dit nummer kunt lezen? We vertellen het je op deze pagina.

Lees meer
Wandelen en de nieuwe coronamaatregelen

Dinsdag 17 november heeft het kabinet de maatregelen om het coronavirus terug te dringen iets aangepast. Wandel.nl vertelt je hoe jij op een verstandige en prettige manier kunt blijven wandelen.

Lees meer
Zorg van de Zaak Netwerk en KWBN pleiten voor verplichte wandeling tijdens werktijd

Wandelen tijdens de werkdag is belangrijk voor het voorkomen van psychische overbelasting. Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Zorg van de Zaak Netwerk starten daarom een samenwerking om dagelijks wandelen op de agenda zetten!

Lees meer
Wandel op 14 november een Halfuurtje Door Je Buurtje

Voldoende bewegen is gezond. Mensen met diabetes hebben daar nog eens extra profijt van. De Bas van de Goor Foundation organiseert tijdens Wereld Diabetes Dag op 14 november daarom een Halfuurtje Door Je Buurtje. Wandel je mee?

Lees meer

> Naar oudere nieuwsberichten


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?