Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Groen licht voor de Amsterdam City Walk

Wandel jij zaterdag 16 oktober mee met de 7e editie van de Amsterdam City Walk? Laat je onderdompelen in Amsterdamse sferen tijdens een van de 6 routes door onze hoofdstad. Deelnemers hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.

De 7e editie van de Amsterdam City Walk op zaterdag 16 oktober 2021 heeft groen licht gekregen van de gemeente Amsterdam. Als deelnemer hoef je geen coronatoegangsbewijs te tonen, omdat we een doorstroomevenement zijn. Laat je onderdompelen in Amsterdamse sferen tijdens een van de 6 routes door onze hoofdstad. Onderweg word je verrast met leuke entertainment en de indrukwekkende highlights die onze hoofdstad rijk is.

Amsterdam City Walk
Amsterdam City Walk

De langste vier afstanden (17, 20, 26 en 33 km) starten vanuit het heroïsche Olympisch Stadion, een fantastische ervaring die je echt een keer moet meemaken. De 10 km start vanaf het Rembrandtplein en de 14 km vanaf Amsterdam Sloterdijk. Alle afstanden finishen uiteindelijk bij het Stadionplein, waarna je jouw wandelprestatie kunt vieren bij het Amsterdamse Proeflokaal of een van de vele gezellige terrasjes die geopend zijn. Hier gelden de coronaregels van de betreffende horecaondernemer.

De Jordaan, de Dam, het Westerpark, het Beursplein en Artis zijn een aantal voorbeelden van Amsterdamse elementen die je onderweg kunt tegenkomen. Naast de mooie natuur en cultuur biedt de Amsterdam City Walk nog veel meer. Cafés openen extra vroeg hun deuren en zorgen ook voor entertainment onderweg. Je geniet dus van een echte Amsterdam Experience.

Of je nu van cultuur houdt of van natuur, het drukke centrum of van de groene parken. Er is sowieso een route te vinden die bij jou past! Er is gedacht aan elke wandelaar: getraind of niet, jong en oud. De inschrijving is nog maar tot 4 oktober geopend. Inschrijven kan via: www.amsterdamcitywalk.nl/inschrijven.

Inschrijven?

Door op de onderstaande button te klikken, kan je jezelf inschrijven. 

Schrijf je in
wandelen

Meer wandelnieuws?

Blijf op de hoogte van het laatste wandelnieuws door op de onderstaande button te klikken. 

Naar wandelnieuws