Gratis app voor optimale voorbereiding Vierdaagse Nijmegen

vrijdag 29 maart 2019

Doe jij dit jaar mee aan de Vierdaagse Nijmegen? Met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app sta je goed voorbereid aan de start. Via de gratis app ontvang je trainingsschema’s en handige tips.

Schema's en tips

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app is ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Via de app ontvang je een trainingsschema voor de Vierdaagse-afstand die je gaat lopen. Ook krijg je wekelijks tips en adviezen, bijvoorbeeld over schoenen en de juiste voeding. Op deze manier kun je onbezorgd gaan trainen voor de Vierdaagse en is de kans op blessures zo klein mogelijk.

Beleef de Vierdaagse-voorpret

Bovendien beleef je met de app alvast de voorpret van de Vierdaagse. Zo kun je fotofilters gebruiken, staan er leuke polls op de app en is er een chatfunctie om met je vrienden te communiceren.

De trainingsschema’s en adviezen zijn ontwikkeld door professionele wandeltrainers met jarenlange ervaring in het begeleiden van wandelaars op weg naar de Vierdaagse.

Download de gratis app

Wil jij goed voorbereid aan de start van de Vierdaagse Nijmegen staan? Download de Wandel.nl Vierdaagse Experience app (onderdeel van de app Close) en start zo snel mogelijk met je voorbereiding. De gratis Wandel.nl Vierdaagse Experience app is te gebruiken op Android (vanaf versie 4.4 Kitkat) en Apple smartphones (vanaf iOS 10).

Download de app


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?