Extra editie van Slachtemarathon: inschrijving nog open

vrijdag 10 november 2017

In 2018 is er een extra editie van de Slachtemarathon, omdat Leeuwarden dan Culturele Hoofdstad van Europa is. Je kunt je nog inschrijven voor deze bijzondere tocht door Friesland, of eigenlijk Fryslân.

Wat is de Slachtemarathon?

De Slachtemarathon is een cultureel wandelevenement dat eenmaal per vier jaar plaatsvindt. In 2018 is de Slachtemarathon op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Tijdens deze speciale editie loop je niet de gebruikelijke hele marathon (42 kilometer), maar wandel je in twee dagen 92 kilometer door Friesland. Je kunt zelf kiezen in welk dorp je langs de route overnacht. Ontdek het open Friese landschap, zie hoe de kerktoren van het volgende dorp je wenkt en geniet van het onvergetelijke programma dat de inwoners van de 22 dorpen samen met professionele kunstenaars aan je presenteren. Je ziet onderweg onder meer dans, theater, landschaps- en zelfs videokunst. 

Schrijf je in!

De kaarten voor de Slachtmarathon zijn meestal heel snel uitverkocht. Schrijf je daarom vóór 1 december in om op tijd te zijn. Ga naar www.slachtemarathon.nl  


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?