Doe mee met de Avond4daagse - Home Edition!

maandag 29 maart 2021

Ook in 2021 gaat hét wandelfeest voor kinderen door. Met de Avond4daagse – Home Edition komen kinderen coronaproof in beweging en kunnen ze de officiële medaille verdienen. Inschrijven kan tot 30-06-2021!

Met een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. De kinderen komen zo toch, op een leuke en uitdagende manier, in beweging. Avond4daagse – Home Edition is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes, in samenwerking met vele lokale Avond4daagse organisaties.

Groot succes

Vorig jaar vond de Home Edition voor het eerst plaats. Bijna 60.000 kinderen namen toen deel. Het leverde de organisaties vele enthousiaste reacties op én een compliment van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Toen ook dit jaar bleek dat het niet mogelijk zou zijn om in het voorjaar al evenementen te organiseren, besloot KWBN - zeker na het succes van vorig jaar - ook dit jaar de Avond4daagse – Home Edition te organiseren.

Virtuele rustpunten

Met behulp van de app kunnen deelnemers vanaf een zelf te bepalen locatie routes laten maken. Ze kiezen zelf de afstand: 2,5 – 5 – 10 kilometer. Daarbij is het startpunt gelijk aan het eindpunt. De app trackt de routes zodat de deelnemers ook inzicht hebben in hun prestaties. Nieuw dit jaar in de app zijn de aanmoedigingen die je hoort tijdens de wandelingen en de virtuele rustpunten met leuke opdrachten en motiverende berichtjes. Met deze nieuwe  toevoegingen is de Avond4daagse – Home Edition dit jaar nog leuker geworden!

De app van Avond4daagse De app van Avond4daagse

Ook overdag

Avond4daagse – Home Edition vindt plaats tussen 29 maart en 30 juni 2021. De exacte startdatum bepaalt de deelnemer zelf. Tijdens deze speciale editie hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden, maar ze moeten wel binnen twee weken volbracht zijn. Wanneer de deelnemers lopen, mogen ze ook zelf bepalen. Dat mag doordeweeks zijn of in het weekend,  's avonds maar ook overdag. En voor iedereen die enthousiast is: je mag dit jaar ook vaker de Avond4daagse lopen!

Meedoen aan de Avond4daagse - Home Edition?

Op Avond4daagse.nl vind je meer informatie en je kunt je hier inschrijven. Inschrijving is ook mogelijk via een deelnemende lokale Avond4daagse organisatie. Deze staan in de agenda op avond4daagse.nl. Inschrijving vindt dus niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid vier routes automatisch te laten aanmaken en de prestatie te laten meten. Ook ontvang je na afloop de officiële Avond4daagse medaille.

Naar de site van Avond4daagse


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?