Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd

De winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd zijn bekend. Van de 260 inzendingen die wij de afgelopen twee maanden ontvingen, vond de jury de foto van Ernst Granneman van herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen het allermooist. Zijn beschrijving bij de foto luidde: ‘Een prachtige maandag in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hij ging er echt voor staan’. De prachtige foto levert Ernst een paar wandelschoenen van Hi-Tec op.

De tweede prijs ging naar Loes Fortgens. Zij maakte een mooie herfstfoto van een wandelaar met hond in de zonnestralen. ‘Herfst, een heerlijke tijd om te wandelen’, schreef zij bij haar foto. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

De foto van Dinant Wilgenhof van een wandelaar in een bomenlaan op de Veluwezoom was goed voor de derde prijs. Je zou er spontaan zin in een mooie boswandeling van krijgen. Wij feliciteren de winnaars en bedanken alle deelnemers voor de mooie inzendingen. Ook in 2017 gaan wij op zoek naar de allermooiste wandelfoto’s. Binnenkort lees je hier meer over op Wandel.nl.

 


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?