Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd Juli

dinsdag 1 augustus 2017

Op Wandel.nl kun je iedere maand meedoen aan de Wandel.nl Fotowedstrijd. De winnaars van de maand juli zijn Jannes Aalders en Viola Verstraten.

Jannes Aalders wist zowel in de categorie Natuur als Cultuur de meeste stemmen in de wacht te slepen. Voor de categorie Natuur maakte hij tijdens de Elfstedenwandeltocht in alle vroegte een foto van de mist die als een donzen deken over het Friese landschap lag.

De foto van Aalders in de categorie Cultuur toont dat net als bij de schaatsvariant ook bij de Elfstedenwandeltocht de stempelposten belangrijk zijn. In Hindeloopen worden de wandelaars verwelkomd in Friese klederdracht. De stempelpost in Hindeloopen verwierf in 1997 grote bekendheid doordat schaatser Piet Kleine hier vergat te stempelen. Ook bij de Elfstedenwandeltocht geldt: zonder volle stempelkaart niet dat felbegeerde Elfstedenkruisje.

Foto: Jannes Aalders Foto: Jannes Aalders

In de categorie Evenementen kregen we, hoe kan het ook anders in de maand juli, diverse foto’s van de Vierdaagse Nijmegen binnen. Die van Viola Verstraten kreeg de meeste stemmen. Zij liep onder meer Donald Duck tegen het lijf, die zo te zien weinig last leek te hebben van de warmte in zijn eendenpak.

Foto: Viola Verstraten Foto: Viola Verstraten

Doe ook mee!

Ook in de maand augustus kun je meedoen met de Wandel.nl Fotowedstrijd. Ga naar de wedstrijdpagina en stuur je mooiste wandelfoto in. Wie weet sta jij dan volgende maand met jouw winnende foto op deze pagina.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?