Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd 2017

donderdag 11 januari 2018

Dit zijn ze, de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd 2017!

In 2017 kon je op Wandel.nl meedoen aan de Wandel.nl Fotowedstrijd. In de drie categorieën (Natuur, Evenementen en Cultuur) kregen we vele mooie, verrassende en zelfs ontroerende inzendingen binnen. Uit alle maandwinnaars heeft de jury nu de drie eindwinnaars gekozen.

In de categorie Natuur koos de jury voor de foto van José Rasenberg van de put bij Wagenberg. Dat het in dit gebied mooi wandelen is, bewijst niet alleen haar foto. ‘De dwaas zoekt het geluk ver weg, de wijze loopt elke dag een rondje put’, schreef José bij haar foto.

Foto: José Rasenberg Foto: José Rasenberg

Binnen de categorie Evenementen won Eric Tappen de hoofdprijs. Hij maakte tijdens zijn wandeltocht een foto van wandelaars langs de Zaan. Van deze foto krijg je toch spontaan zin in een mooie wandeling?

Foto: Eric Tappen Foto: Eric Tappen

Dat wandelen voor alle leeftijden is, laat Marina Dentinger zien met haar winnende foto (binnen de categorie Cultuur) van een jonge wandelaar langs de molens van Kinderdijk. Rugzak op en lopen maar!

Foto: Marina Dentinger Foto: Marina Dentinger

De drie winnaars ontvangen het Handboek Fotografie, beschikbaar gesteld door Van Duuren Media. De jury van de eindronde van de Wandel.nl Fotowedstrijd bestond uit alle medewerkers van het bondsbureau van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).

Benieuwd naar alle andere mooie foto's die we ontvingen? Ga dan naar www.wandel.nl/fotowedstrijd


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?