Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd

donderdag 8 augustus 2019

De winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd zijn bekend! Deelnemers konden de afgelopen maanden een mooie wandelfoto insturen en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Bekijk hier welke foto’s in de prijzen zijn gevallen.

We kregen de afgelopen maanden heel veel mooie, grappige en bijzondere foto's binnen. Foto's van weidse landschappen, van gezellige tochten en van prachtige natuur. Op de ingezonden foto's kon de afgelopen tijd worden gestemd. Uiteindelijk waren er drie Casio smartwatches te winnen: de twee foto's met de meeste stemmen en een door de jury gekozen winnaar. En de winnaars zijn...

De meeste stemmen

José Rasenberg wist met haar foto van het wad bij Schiermonnikoog de meeste stemmen te verzamelen. Zij nam haar foto tijdens een tocht over het wad. In de verte ligt de haven van Schiermonnikoog, de finish van een prachtige tocht.

Op het wad tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog, foto: Jose Rasenberg Op het wad tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog, foto: Jose Rasenberg

Ook Sanaz Berahmani wist voldoende stemmen te verzamelen om in de prijzen te vallen. Zij maakte een foto van een kleurrijk bloemenveld bij Holwerd. 'Het echte noorden van Nederland', gaf ze de zonnige foto als titel. Ruik je de bloemengeur door het beeldscherm heen komen?

Het echte noorden van Nederland, foto: Sanaz Berahmani Het echte noorden van Nederland, foto: Sanaz Berahmani

Juryprijs

De redactie van Wandel.nl besloot de Juryprijs aan Ernst Granneman toe te kennen. Hij maakte een prachtige actiefoto van twee stoeiende konikpaarden op het Oostvaardersveld. Wie van de twee zou, naast de fotograaf, ook hebben gewonnen?

Konikpaarden in het Oostvaardersveld, foto: Ernst Granneman Konikpaarden in het Oostvaardersveld, foto: Ernst Granneman


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?