Dit waren in november de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd

maandag 4 december 2017

Er is weer een maand voorbij, dus zijn er weer winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd. Wie hebben er in november gewonnen?

Natuur

In de categorie Natuur ontvingen we mooie herfsttaferelen. Herfstbladeren, herfstbossen, paddenstoelen, maar ook dieren. Deze foto van Karin Koopman van een rustend damhert in de herfstbladeren kreeg de meeste stemmen. Ook in de herfst en de winter valt er in de duinen bij Zandvoort van alles te ontdekken.

Foto: Karin Koopman Foto: Karin Koopman
Foto: Dennis Verwoert Foto: Dennis Verwoert

Evenementen

Kijk die strakke en gespannen gezichten eens. Dat is niet zonder reden, want de wandelaars op de foto hiernaast hebben nog een hele lange nacht (en dag) voor de boeg. Nog een paar minuten en dan klinkt het startschot van de 80 van de Langstraat: een Kennedymars in Waalwijk. De maker van deze winnende foto, Dennis Verwoert, wist de tocht van 80 kilometer overigens netjes te volbrengen.

Cultuur

Dat het ook in een stad mooi wandelen kan zijn, bewijst deze foto van Wilma Cohrs-de Preter. Zij legde vast hoe de Dom in Utrecht door het zonlicht in goud veranderde. De Domtoren is niet voor niets de trots van de stad Utrecht. De foto van Wilma kreeg in de categorie Cultuur de meeste stemmen.

Foto: Wilma Cohrs Foto: Wilma Cohrs

Doe ook mee!

Ook in de maand december kun je meedoen met de Wandel.nl Fotowedstrijd. Ga naar de wedstrijdpagina en stuur je mooiste wandelfoto in. Wie weet sta jij dan volgende maand met jouw winnende foto op deze pagina.

Naar de Wandel.nl Fotowedstrijd


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?