Coaches voor beweegprogramma FitStap gezocht

vrijdag 23 maart 2018

KWBN is op zoek naar coaches voor het nieuwe beweegprogramma FitStap. Als FitStap-coach begeleid je deelnemers in 12 weken naar een fitter en gezonder leven.

Foto: Theo Tangelder Foto: Theo Tangelder

FitStap is een erkend beweegprogramma, ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met professionele partners. Als FitStap-coach ben je méér dan alleen wandeltrainer. Je helpt de deelnemers aan FitStap op weg naar een gezondere leefstijl. Naast de wandeltrainingen is er binnen het FitStap-programma aandacht voor onder meer gezonde voeding en mental coaching.

Het programma is inmiddels op diverse locaties in Nederland gestart. ‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert’, zegt FitStap-deelneemster Conny Giesen. ‘En je leert je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol.’

Als FitStap-coach krijg je de beschikking over een verantwoord opgebouwd trainingsprogramma en over de digitale hulpmiddelen van FitStap (een app en een dashboard). Tijdens de wekelijkse groepstraining heb je persoonlijk contact met jouw deelnemers. Via de app geef je gedurende de week feedback aan de deelnemers op hun trainingen en gemaakte opdrachten. Op die manier kun je de deelnemers zo goed mogelijk stimuleren en motiveren hun leefstijl te veranderen. Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Klik op onderstaande button voor meer informatie over het programma en de opleiding.

Word FitStap-coach  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?