Alternatieve Elster Pinkstertocht

maandag 25 mei 2020

Tijdens Pinksteren staat het Gelderse Elst normaal gesproken altijd in het teken van de Pinkstertocht. Vanwege de coronacrisis heeft de organisatie dit jaar een alternatieve Pinkstertocht bedacht. Deelnemers kunnen vanaf dinsdag 2 juni zelf de route van de tocht gaan lopen.

Er is keuze uit verschillende routes door de gemeente Overbetuwe: van 7,5 tot 50 kilometer. De wandeling gaat, net als de Pinkstertocht, door de natuur in de omgeving van Elst. Je loopt voor het grootste deel over verharde wegen. De route gaat door kernen als Valburg, Slijk-Ewijk en Zetten.

Hoe doe je mee?

Nadat je op de website van de organisatie een startpakket hebt besteld en 7,75 euro per deelnemer hebt betaald, ontvang je een e-mail waarin staat waar en wanneer je het pakket kunt ophalen. Je ontvangt in het pakket onder meer een routeboekje met alle afstanden, papieren stempels en een sticker voor het kilometerboekje en een medaille.

De alternatieve Elster Pinkstertocht is goedgekeurd door het Corona-crisisteam Overbetuwe. Deelnemers moeten zich tijdens hun wandeling uiteraard wel aan de actuele coronamaatregelen houden. Klik op de button hieronder voor meer informatie of om je aan te melden.

Naar de site van de organisatie


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?