Al 50.000 deelnemers voor Avond4daagse Home Edition

vrijdag 31 juli 2020

Vanaf 1 juni van dit jaar hebben al 50.000 wandelaars de Avond4daagse Home Edition gelopen. Reden voor de organisatie om deze speciale coronaproof editie van de Avond4daagse te verlengen tot en met 30 september 2020.

Tobias (10) met de stadsomroeper van Zwolle Tobias (10) met de stadsomroeper van Zwolle

Even dreigde de coronacrisis roet in het eten te gooien, maar ook in 2020 gaat de Avond4daagse door. Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseerde samen met partner eRoutes een digitale versie van het evenement. Met behulp van een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Sinds de start op 1 juni 2020 schreven maar liefst 50.000 deelnemers zich in. Reden voor de organisatie de Avond4daagse – Home Edition te verlengen tot en met 30 september 2020.

Feestje

De inschrijving van de 50.000e deelnemer was voor de organisatie reden voor een feestje. Tobias (10) uit Zwolle ontving van de Zwolse Avond4daagse een mooi prijzenpakket.  Dit werd uitgereikt door Peter Vader, Stadsomroeper van Zwolle. En natuurlijk kreeg hij (voor de vierde keer) ook de originele Avond4daagse medaille. 

Meer medailles verdienen

Het is tijdens de Avond4daase Home Edition ook mogelijk om meerdere keren deel te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres gaan wandelen, ook in het buitenland. Om nog meer kinderen (en uiteraard ook hun ouders of andere volwassenen) de kans te geven om deel te nemen, is meelopen mogelijk tot en met 30 september 2020. Klik voor meer info over de Avond4daagse Home Edition op onderstaande button.

Naar de site van Avond4daagse


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?