Actiedag voor KWBN-leden bij Thermae 2000

In de bossen bovenop de Cauberg in Zuid-Limburg ligt het wellnesscentrum Thermae 2000. Als lid van KWBN kun je hier op woensdag 7 december na je wandeling met korting komen ontspannen. Relax in één van de thermale baden of kom tot rust tijdens een workshop Mindfulness.

Thermae 2000 beschikt behalve over thermale binnen- en buitenbaden over een saunalandschap, relaxbioscoop, leefstijlafdeling en een viersterrenhotel. Ook zijn er massages en (beauty)behandelingen.

Korting

Op woensdag 7 december kun je komen ontspannen tijdens een speciale actiedag voor KWBN-leden. Wandel eerst door de mooie omgeving van Valkenburg in de Limburgse heuvels en geniet daarna van de warmte in Thermae 2000. Op vertoon van je KWBN-ledenpas betaal je op woensdag 7 december als dagentree 9,50 euro in plaats van 32,50 euro. Voor dezelfde prijs mag je een introducee meenemen. Je kunt voor deze prijs de hele dag gebruik maken van alle bad- en saunafaciliteiten.  

Workshops

Daarnaast geeft Thermae 2000 korting op twee workshops. Voor 5 euro per workshop kun je de workshops Mindfulness en Aquafitness volgen. Tijdens de workshop Mindfulness leer je hoe je op een goede manier kunt omgaan met stress. Bij de workshop Aquafitness doe je onder begeleiding van een coach kracht- en conditie-oefeningen in het water.

Hoe maak je gebruik van deze actie? Boek je wellnessdag op de speciale actiepagina van Thermae 2000.  


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?