Wandel mee met KWBN voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

dinsdag 15 december 2020

Wandel mee met de grootste gezamenlijke loopactie van Nederland! Loop vanuit huis mee met Team KWBN en zamel geld in voor het Rode Kruis.

Groepsfoto 3FM Serious request 2020

Wandelen is de komende weken misschien wel belangrijker dan ooit. Het zorgt ervoor dat we tijdens de lockdown in beweging blijven. Tijdens zijn toespraak van afgelopen week raadde premier Mark Rutte het zelfs aan om buiten een wandeling te maken. Ga in de week van 18 tot en met 24 december dus aan de wandel. Je blijft dan én in beweging én je kunt meedoen met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. Je steunt daarmee het Rode Kruis in de medische hulpverlening tijdens de coronacrisis in binnen- en buitenland.

In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown op Vliegveld Twente om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Vanuit deze locatie moeten de dj’s 24 uur per dag een loopband draaiende houden. En de rest van Nederland wandelt mee vanuit huis. Wil jij ook meedoen? Sluit je dan aan bij Team KWBN. Het maakt niet uit hoeveel kilometer je loopt, want elke kilometer telt.

3FM Serious Request The Lifeline 2020

Hoe doe je mee?

  • Maak een actiepagina aan;
  • Verzamel zoveel mogelijk sponsoren;
  • Zoek een wandelroute bij jou in de buurt;
  • Trek je wandelschoenen aan en loop mee.

Ik loop mee

Als dank voor jouw deelname verloten wij onder alle deelnemers van Team KWBN een aantal leuke wandelproducten, zoals wandelsokken, petten, wandelgidsen en een heuptasje.

Waar kan ik gaan wandelen?

Op Wandel.nl vind je een overzicht met wandelroutes per provinicie. Op deze pagina staan per provincie allerlei leuke routes beschreven die jij kunt gaan wandelen voor 3FM Serious Request. Zoek hier een wandelroute bij jou in de buurt uit, zo hou je genoeg tijd over om sponsoren te werven. Houd je tijdens het wandelen natuurlijk wel aan de actuele coronamaatregelen.

Wandelroutes per provincie

Of steun onze fanatieke lange afstandswandelaars

De dj's van 3FM zouden eigenlijk van Roermond naar Zwolle gaan wandelen. Maar door de huidige coronamaatregelen gaat dit niet door. Achttien fanatieke wandelaars van KWBN zouden in één dag toch deze route afleggen. De bedoeling was dat ze vanuit zes verschillende plaatsen in groepjes van drie een etappe van 80 kilometer zouden lopen. Door de aangescherpte coronamaatregelen van 14 december kan ook dit helaas niet doorgaan, maar de wandelaars hebben nu een coronaproof alternatief bedacht. Ze gaan op zondag 20 december ieder in hun eigen omgeving individueel een tocht van 25 kilometer maken. In totaal wandelen ze dan samen de afstand van Roermond naar Zwolle. Wil jij onze fanatieke kilometervreters steunen? Dat kan hier.

Maak een donatie

Sander Hoogendoorn van 3FM nodigt jullie alvast uit    Word lid van KWBN

    Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

    Waarom lid worden?