Nationale Rode Kruis Bloesemmaand

Digitaal evenement

donderdag 01 april t/m vrijdag 30 april 2021

Omschrijving

De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland, die jaarlijks in april plaatsvindt in de Betuwe gaat dit jaar vanwege Corona niet door. De hele maand april 2021 is omgedoopt tot de Rode Kruis Bloesemmaand. Met dit initiatief halen we net als andere jaren geld op voor het Rode Kruis.
Samen met zoveel mogelijk wandelaars, hardlopers en bedrijven in Nederland gaan we met het Rode Kruis de strijd aan tegen eenzaamheid. De financiële bijdragen worden gebruikt voor psychosociale ondersteuning bij 2 interventies van het Rode Kruis: 'De Hulplijn' en het ‘Let op elkaar-netwerk’. Hier kunnen mensen terecht voor een luisterend oor, voor extra ondersteuning, met hun vragen en/of zorgen.

Ga dit jaar op zoek naar de bloesem in je eigen omgeving. Apps met tips voor routes en bloeseminformatie vind op www.rodekruisbloesemmaand.nl. Daar vind je ook het uitgebreide prijzenpakket met vele wandelproducten. En lees je hoe je aan die unieke eenmalige Rode Kruis Bloesemmaand herinneringspin komt.

Start: In jouw eigen omgeving

Virtueel evenement 1, 0000 XX
EVENEMENTEN

Organisatie
Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht
www.rodekruisbloesemmaand.nl
contact@rodekruisbloesemmaand.nl

Afstanden & starttijden

Bereikbaarheid

  Voorzieningen

  • Digitaal Digitaal georganiseerd

  Beloningen

  • Medaille Je ontvangt na afloop een medaille


  In de Wandel.nl webshop

  € 6,95
  Ledenprijs € 5,00
  € 6,99
  Ledenprijs € 5,20
  € 12,50
  Ledenprijs € 9,50