Eneco Clean-Up Walk

Digitaal evenement

vrijdag 15 oktober t/m zaterdag 16 oktober 2021

Omschrijving

Start: Wandelen met de app eRoutes; waar en wanneer je wilt

Virtueel evenement 1, 0000 XX
EVENEMENTEN

Organisatie
Koninklijke Wandel Bond Nederland
www.wandel.nl/enecocleanupwalk
enecocleanupwalk@kwbn.nl

Afstanden & starttijden

Bereikbaarheid

  Voorzieningen

  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
  • Digitaal Digitaal georganiseerd
  • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar

  Beloningen

  • Herinnering Je ontvangt na afloop een herinnering

  Extra informatie

  In het weekend van 16 en 17 oktober vindt de eerste editie van de Eneco Clean-Up Walk plaats. Het evenement is onderdeel van een samenwerking tussen Eneco en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) om de aarde schoner te maken. Tijdens de Eneco Clean-Up Walk wandel je in je eigen omgeving een wandelroute en maak je ondertussen de paden afvalvrij.

  Onder ‘meer informatie’:

  De Eneco Clean-Up Walk loop je in je eigen omgeving en op je eigen tijdstip met de e-Routes-app. Je kiest zelf je afstand en de app biedt je vervolgens de keuze uit verschillende routes in de buurt. De start van de wandeling is ook weer het eindpunt, dus je komt altijd weer thuis. Alle wandelaars samen kleuren Nederland in het weekend van 16 en 17 oktober letterlijk groen. In de app is tijdens het evenement precies te zien hoe ver de deelnemers zijn met het afvalvrij maken van de Nederlandse wandelpaden; deze worden groen gearceerd.
  Via de app krijg je méér dan enkel de route te zien. Onderweg geeft de app motiverende berichten en weetjes over duurzaamheid, energie en de planeet. Hierdoor wordt het wandelen extra leuk.

  Ga jij de uitdaging aan om op 16 en 17 oktober álle wandelpaden in Nederland afvalvrij te maken? En te genieten van een mooie wandeling? Meld je dan aan. Deelname kost helemaal niets! Je kunt na aanmelding gratis gebruikmaken van de app van eRoutes. De eerste duizend deelnemers ontvangen bovendien gratis de Eneco Clean-Up Set met daarin een afvalgrijper, handschoenen, afvalzakjes en een waterfles.

  Meld je dus snel aan via: www.wandel.nl/enecocleanupwalk


  In de Wandel.nl webshop

  € 6,95
  Ledenprijs € 5,00
  € 6,99
  Ledenprijs € 5,20
  € 12,50
  Ledenprijs € 9,50