Bourgondisch Najaars Wandelweekend Nationaal Park Veluwezoom

Evenement gewijzigd

Let op! De startlocatie is gewijzigd.

zaterdag 12 oktober t/m zondag 13 oktober 2019

Omschrijving

Geheel en goed verzorgd tweedaags wandelarrangement, inclusief lunch, diner, overnachting in hotel. Meeste drankjes inbegrepen. Inclusief bagagevervoer. Betreft een individuele wandeltocht. Inschrijving per dag is niet mogelijk.

Start: Lunchroom ‘Erg Leuk’

Rozendaalselaan 60, 6881 LE
VELP GLD

Organisatie
Bourgondisch Bewegen
www.bourgondischbewegen.nl
info@bourgondischbewegen.nl
06-20154433

Afstanden & starttijden

 • 22km 10:00-10:00 uur
 • 20km 10:00-10:00 uur
 • 15km 10:00-10:00 uur

Bereikbaarheid

 • Bus Het startbureau is bereikbaar per bus
 • Trein Het startbureau is bereikbaar per trein

Voorzieningen

 • Onverhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door onverhard gebied
 • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
 • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
 • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
 • Honden Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd

Beloningen

 • Medaille Je ontvangt na afloop een medaille

Bereikbaarheid

Het startbureau is ca. 15 minuten lopen vanaf station Velp.

Extra informatie

Geniet twee dagen van de herfstkleuren in Nationaal Park Veluwezoom tijdens het Bourgondisch Najaars Wandelweekend. Dit is een geheel verzorgd tweedaags wandelarrangement. Voor dit arrangement moet je je van te voren aanmelden. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Vanuit de startlocatie in Velp wandel je de eerste dag een tocht van 15, 20 of 22 kilometer (je kunt zelf kiezen) naar het hotel waarin je overnacht. De tweede dag loop je terug naar de startlocatie, maar over een geheel andere route. Op beide dagen loop je door Nationaal Park Veluwezoom. Wandel over met gouden herfstbladeren beklede paden, door bossen en over heidevelden. Kijk regelmatig naar de grond, want er staan veel paddenstoelen in alle kleuren en vormen langs de wandelpaden. Je overnacht in een hotel op een sprookjesachtig landgoed. De tochten gaan voor negentig procent over onverharde, maar goed beloopbare paden. Je loopt individueel, dus je kunt je eigen wandeltempo bepalen. De organisatie zorgt voor een duidelijke routebeschrijving.

Nationaal Park Veluwezoom
Nationaal Park Veluwezoom is 5.100 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van Natuurmonumenten. Dit heuvelachtige natuurgebied bestaat uit gevarieerde bossen, heide, en een enkele zandverstuiving.

Aan de zuidkant van het gebied liggen meerdere landgoederen, zoals Landgoed Heuven in Rheden en Landgoed Beekhuizen in Velp. Centraal punt van het gebied is de Posbank. Vanaf dit uitzichtpunt heb je een prachtig uitzicht over de heidevelden. De heuvels zijn voor Nederlandse begrippen hoog, dus je moet af en toe flink klimmen tijdens je wandeling.

Deelnemen
Het arrangement kost 169 euro per persoon. Inschrijven kan tot 21 september 2019 via dit formulier op de site van de organisatie. Op deze pagina vind je ook meer informatie over het arrangement.


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95