413e Individuele Wandeltocht RS80 nr. 3

Digitaal evenement

zondag 07 november t/m zondag 14 november 2021

Omschrijving

Deelname aan deze individuele RS80-wandeltocht kan alleen via Online Inschrijven. Je kunt hierbij kiezen uit twee afstanden, nl. 15 of 25 km. Om hieraan deel te nemen, klik je op de groene button Direct Inschrijven. De voorinschrijving gaat 7 november vanaf 09:00 uur open en duurt tot en met 14 november 23:00 uur.
Deze individuele wandeltocht loop je in de periode 7 t/m 14 november individueel op een door jou zelf gekozen tijdstip. Dit doe je aan de hand van een GPS-bestand of routebeschrijving die door RS80 via een link ter beschikking wordt gesteld.

Vanuit het wijkcentrum De Akkers start deze wandeling die voornamelijk een groen karakter heeft omdat we door de vele parken lopen die Spijkenisse rijk is. Het eerste park is het Park Waterland nadat we een stukje van Park Braband hebben gezien. Helaas is park Braband afgesloten vanwege Corona. Na Park Waterland lopen we naar het Arboretum van Spijkenisse oftewel het Monumenten bomen bos.
Via de wijk Maaswijk lopen we naar de eerste rust bij Kerels aan de Maas. Na de rust gaan de beide routes door een stukje centrum via de Noorddijk om bij de kerk te splitsen. De 25 km lopers gaan dan naar Spijkenisse Noord en lopen door de parken Noord en het Hartelpark waarna we bij de tweede rust komen, de McDonalds.
Na deze rust gaat de route door een heel klein stukje industrie terrein om vervolgens door een stukje polderlandschap te lopen richting het Mallebos en het Vogelenzangpark en komen uiteindelijk via de achterkant van het winkelcentrum De Akkerhof bij het wijkcentrum aan.
De 15 km lopers gaan na een rondje om de kerk in het centrum, langs de Vierambachtenboezem om weer samen te lopen met de 25 km lopers naar het Mallenbos en het Vogelenzangpark.

Deze wandeling is omgedoopt tot Marina Memorial Walk, ter nagedachtenis aan mijn wandelvriendin die op 33-jarige leeftijd overleden is aan kanker. Daarom is deze tocht gekoppeld aan een sponsor actie voor KWF.

Start: wijkcentrum De Akkers

Lenteakker 5, 3206 TB
SPIJKENISSE

Organisatie
Stichting Randstad Serie '80
www.rs80.nl
coordinator@rs80.nl
06-23842661
Direct Inschrijven

Afstanden & starttijden

 • 15km 8:00-18:00 uur
 • 25km 8:00-18:00 uur

Bereikbaarheid

  Voorzieningen

  • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
  • Digitaal Digitaal georganiseerd

  Beloningen

  • Herinnering Je ontvangt na afloop een herinnering


  In de Wandel.nl webshop

  € 6,95
  Ledenprijs € 5,00
  € 6,99
  Ledenprijs € 5,20
  € 12,50
  Ledenprijs € 9,50