Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Wandel door een sprookjesachtig lichtparadijs tijdens de Fjoertoer Egmond

Op 24 en 25 november wordt de omgeving van Egmond aan Zee omgetoverd tot een magisch lichtjesparadijs. Laat je betoveren en wandel mee met de 9e editie van de Fjoertoer Egmond!

Datum
vrijdag, 24 november 2023
en zaterdag, 25 november 2023
Locatie
Hotel Zuiderduin
Organisatie
Vereniging Le Champion
Fjoertoer Egmond

Tijdens deze sprookjesachtige avondwandeltocht worden de deelnemers continu verrast: het ene schouwspel is nog indrukwekkender dan het andere. De licht-, vuur-, en geluidsacts wijzen de wandelaars de weg in de duisternis. Het warme onthaal en de slotkilometers langs het strand terug naar de badplaats maakt de Fjoertoer Egmond extra bijzonder.


(Scroll verder voor meer informatie)

Inschrijven

Afstanden
6,0km 17:10-18:00 uur
12,0km 18:15-19:30 uur
16,0km 16:10-17:30 uur
20,0km 16:00-17:20 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Rust
Voorinschr
Beloningen
Herinnering
Stempel

Voor welke afstand ga jij?

Vanaf de vuurtoren in Egmond aan Zee starten vier verschillende afstanden. Ga jij voor de 12, 16 of 20 kilometer? Families kunnen ook deelnemen aan de Family Fjoertoer van 6 kilometer. Wij raden aan om te kiezen voor een van de twee langste afstanden zodat je volop kunt genieten van alle mooie lichtkunstwerken. Na afloop kun je gezellig aansluiten bij lokale horeca en genieten van een Fjoertoer Blond Biertje. Zo sluit je jouw wandelprestatie in stijl af.

Bekijk de routes
Fjoertoer Egmond 2023 Routes
Fjoertoer Egmond

Het thema van dit jaar: Fairytale Fjoertoer

De Fjoertoer Egmond staat jaarlijks in het teken van een thema. De vorige editie was dat Fjoertoer Wildlife. Het thema van dit jaar is Fairytale Fjoertoer. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november worden de Egmonden en Heiloo omgetoverd naar een wereld vol magie en fantasie. Van kastelen tot prinsessen naar sneeuwwitje en de 7 dwergen. Alle dromen komen uit in de fantasiewereld en het sprookjesbos van de Fjoertoer.

Vliegers tijdens de Fjoertoer Egmond

Wandelen voor het goede doel

De Fjoertoer Egmond zet zich in voor het goede doel. Traditiegetrouw is het goede doel ook dit jaar KNRM Egmond en de Reddingsbrigade Egmond. Er kan bij inschrijving een vrijwillige donatie gedaan worden. Van het uiteindelijke bedrag wordt nieuwe uitrusting aangeschaft, denk aan overlevingspakken van zo’n € 1.500,- en werkpakken van € 450,- per stuk.

Fjoertoer Egmond 2022

Schrijf je nu in!

De inschrijving is open tot en met 13 november of tot de deelnemerslimiet is bereikt. Voorgaande jaren is de wandeltocht altijd vroegtijdig uitverkocht geweest. Dus schrijf je snel in voor dit wandelfeest.

Inschrijven
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting