Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Win-actie: Maak kans op wandelschoenen van Hanwag

DEZE WIN-ACTIE IS GESLOTEN. Een paar weken geleden is onze blogster en fervent wandelaar Saskia van den Brand op pad geweest met de nieuwe wandelschoenen van Hanwag. Ze testte het duurzame Blueridge-model. Wil je kans maken op deze schoenen? Doe dan nu mee met de win-actie.

Vrouwen model Hanwag Blueridge ES
Vrouwen model Hanwag Blueridge ES (afbeelding: Joyce Bongers)

Het is volop lente! De bomen kleuren heerlijk groen, de vogeltjes fluiten, de bermbloemen knallen je tegemoet en wandelaars stappen vrolijk over de paden. Wandelaar Saskia van den Brand genoot bijvoorbeeld van het groen in de Rucphense bossen en beoordeelde haar gloednieuwe wandelschoenen. De review lees je hier.

Wil jij komend seizoen ook rondstappen op de spiksplinternieuwe wandelschoenen van Hanwag? Laat ons dan weten waar jij het liefst wandelt in de lente of zomer en waarom!

Onder de leukste, creatiefste, mooiste of meest unieke inzending verloten wij een paar Hanwag Blueridge ES wandelschoenen. Vul het formulier in en maak kans!

Je kunt tot en met 5 juni 2022 jouw verhaal insturen.

Heren model Hanwag Blueridge ES
Heren model Hanwag Blueridge ES

Een multifunctionele lichtgewicht wandelschoen

De Blueridge ES is een multifunctionele wandelschoen voor bergwandelingen en dagtochten met lichte bepakking. Het lichtgewicht model combineert hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met innovatieve technische kenmerken, alsmede het gebruik van gerecyclede en duurzame materialen. Het resultaat is een schoen die zo weinig mogelijk grondstoffen gebruikt en in het waardevolle natuursysteem niet veel meer achterlaat dan zijn eigen voetafdrukken.

  • 100% PFC-vrij
  • Volledig ‘Made in Europe’
  • Hoogwaardig Perwanger bovenleer met 100% gerecycled textiel
  • Waterdichte, ademende Eco-Shell voering
  • Dempende en stabiliserende tussenzool met unieke 3D-constructie
  • Terragrip slijtzool (15% recycled rubber)