Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Het perfecte cadeau voor de feestdagen: STOX Energy Socks!

December is dé maand om elkaar te verrassen. Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau voor een wandelaar? Zoek dan niet verder en geef jouw wandelmaatje wandelingen vol energie en zonder pijntjes cadeau.

Compressiekousen

Hoe werken STOX Energy Socks?

Door de zwaartekracht stroomt het bloed en vocht in het lichaam naar de voeten. Het lichaam heeft vervolgens alle hulp nodig die het kan krijgen om het weer naar boven te laten stromen. De hoogste druk (compressie) wordt gegeven bij de enkels en van daaruit wordt de uitgeoefende druk geleidelijk minder tot aan het bovenbeen, waardoor het bloed terug naar boven wordt ‘geduwd’. Op die manier wordt een optimale bloedcirculatie gecreëerd waardoor o.a. blessures en spierpijn voorkomen kunnen worden. Speciaal voor wandelaars heeft STOX de Outdoor Socks ontwikkeld, afgesteld op de wensen en behoeftes van wandelaars. Benieuwd welke ervaring Wandel.nl lezers met de sokken hebben? Lees het hier.

Meer dan alleen wandelsokken

Naast de Outdoor Socks voor wandelaars biedt STOX ook andere compressiesokken aan. Denk aan de Skiing Socks voor de fervente skiër. De Travel Socks voor reizigers, geen opgezwollen, dikke voeten en benen meer in de auto of tijdens een vlucht. En ten slotte de Daily Socks voor tijdens het werk, geen vermoeide benen meer aan het einde van de dag en zo genoeg energie om nog een mooie avondwandeling te maken.

Sinds 2020 is de KWbN trotse partner van STOX Energy Socks. Dit jonge bedrijf timmert flink aan de weg en verovert de markt met hun premium compressiesokken.

Bekijk hier alle sokken van STOX
STOX Energy Socks