Hi-Tec opent Easy Walking Store: een unieke wandelbeleving

Bij de nieuwe de Easy Walking Store van de Hi-Tec nabij het Vondelpark in Amsterdam kun je terecht voor de beste wandelmaterialen en onderga je een ware wandelbelevenis.

Jongeren

Oprichter en eigenaar Frank van Wezel ziet ook de populariteit van de wandelsport onder jongeren toenemen. “De voordelen van de sport zijn bij iedere sporter wel bekend. Wat er miste was een plek waar je de juiste uitrusting kunt aanschaffen, advies op maat kunt krijgen en ter plekke geïnspireerd raakt. Die plek hebben wij gecreëerd met het openen van ‘The Easy Walking Store’. Met het Vondelpark op steenworp afstand kunnen wandelaars direct aan de slag met hun nieuwe Hi-Tec materialen en gadgets.”

Specialistisch werk

De binding met de wandelsport blijkt ook uit de partnerships van Hi-Tec met de KWBN en diverse grote wandelevenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse en de Dam tot Dam wandeltocht. Om tot de beste prestaties te komen is het belangrijk dat wandelaars over goed materiaal beschikken. Ondanks het steeds groter wordende aandeel van online shoppen, blijft de zoektocht naar de ideale wandelschoen specialistisch werk. “Voor iedereen is de perfecte wandelschoen weer anders”, zegt Sanne van Wilderen, marketingmanager van Hi-Tec. “De winkel blijft daarom een belangrijke schakel voor wandelaars. In de winkel kunnen we met verschillende testen en technologieën bepalen welke wandelschoen het beste geschikt is voor een wandelaar. Met de opening van de Easy Walking Store spelen wij in op deze behoefte en bieden wij de wandelaar nog iets extra’s, namelijk een ware wandelbelevenis. Wij gaan verder dan het voorzien van advies op maat. Wij streven ernaar dat wandelaars het uiterste uit zichzelf kunnen halen. Of je nu een gevorderde wandelaar bent of een beginner: Hi-Tec helpt je op weg.”

Benieuwd?

Neem een kijkje! Je vindt de ‘Easy Walking Store’ van Hi-tec aan de Stadhouderskade nummer 24b, 1054 ES in Amsterdam.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.