Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Le Champion

De wandelevenementen van Le Champion zijn een beleving op zich. Via de nieuwsbrief van Le Champion blijf je onder meer op de hoogte van de start van de inschrijving van de evenementen.

Plus Wandel4daagse Alkmaar, foto: Le Champion
Plus Wandel4daagse Alkmaar, foto: Le Champion

Wandelen, wie houdt er niet van? Van een winters rondje om tijdens de feestdagen tot een wandelevenement van formaat voor de echte kilometervreter. Sportorganisatie Le Champion organiseert wandelevenementen voor ieder type wandelaar, van jong tot oud en van beginnende tot geoefende wandelaar. Met 16.000 leden is Le Champion een van de grootste sportverenigingen van Nederland.

De wandelevenementen van Le Champion zijn een beleving op zich. Van de start tot de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken. Verwonder je over unieke licht-, vuur- en geluidsacts tijdens de Fjoertoer Egmond of ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam tijdens de Amsterdam City Walk. Heb jij altijd al een meerdaags wandelevenement willen wandelen? Dan is de Plus Wandel4daagse Alkmaar of het Soester Wandelweekend perfect voor jou.

Soester Wandelweekend, foto: Le Champion
Soester Wandelweekend, foto: Le Champion

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij een seintje krijgen wanneer de inschrijving van een evenement opengaat en op de hoogte blijven van het laatste wandelnieuws van Le Champion? Meld je dan aan voor de wandelnieuwsbrief van Le Champion.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Uitgebreide verzorging

Zoals je van Le Champion kunt verwachten is de verzorging onderweg optimaal. Op de stempelposten ontvangen onze vrijwilligers je met open armen, krijg je een kleine snack of wat drinken en kun je de benen even laten rusten op het terras. Daarnaast zijn alle wandelroutes volledig uitgepijld zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Wandelmarathon Egmond, foto: Le Champion
Wandelmarathon Egmond, foto: Le Champion

Word lid van Le Champion

Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Word voor € 32,- net als ruim 16.000 andere sportliefhebbers lid van Le Champion of word gezinslid voor maar € 6,50 per jaar. Profiteer als lid van de vele voordelen zoals een gezondheidscheck van &niped (t.w.v. € 16,95), ledenontvangst bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar en Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en krijg 4 keer per jaar het Le Champion thuisgestuurd.

Word lid van Le Champion